Спечелете барбекюта, комплекти за барбекю и ваучери от Фантастико


Краен срок - 31 май 2019

Регистрирай касова бележка за над 25 лв. и може да спечелиш страхотни награди от Фантастико!

Керамично барбекю Kamado Joe - Joe Junior на дървени въглища
Преносимо барбекю на въглища Weber Smokey Joe
Комплект за барбекю - 16 части
Ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. във Фантастико

Пази касовата си бележка, за да си получиш наградата.

Участието в Играта е обвързано с покупка на стоки от целия наличен асортимент предлаган в търговските обекти на верига „Фантастико“.

За участие в Играта, желаещите трябва да направят покупка на стока от наличния асортимент в търговските обекти на верига „Фантастико“ на стойност над 25,00 (двадесет и пет) лева, в който и да е супермаркет „Фантастико“ на територията на Република България.

На касата, след заплащане на покупката си, всеки клиент получава касова бележка и ако стойността на касовата бележката е над 25,00 (двадесет и пет) лева, клиентът има право да участва в играта и възможност да спечели една от описаните награди.

За участие в тегленето Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира – данни от касовата бележка: магазин – посочва се адрес на супермаркет „Фантастико“, от който е извършена покупката, номер касова бележка УНП:******** и сума, както и да попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес https://www.fantastico.bg/grill-game

Пълният списък с награди ще откриете в Раздел IV „Награди“ от настоящите Условия.

Задължителните личните данни, които Участникът трябва да попълни, са: име и фамилия, населено място, телефон за връзка и имейл адрес.

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира неограничен брой касови бележки.

Не е възможно повторно регистриране на една и съща касова бележка.

Един Участник може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Регистрираната информация от касовата бележка участва в тегленето за разпределение на наградите, което ще бъде направено на 05.06.2019г.

Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:

    3 награди – Керамично барбекю Kamado Joe-Joe Junior на дървени въглища;
    20 награди – Преносимо барбекю на въглища Weber Smokey Joe;
    30 награди – Кoмплект за барбекю 16 части;
    100 награди по 30 лв. (под формата на ваучери за пазаруване във всички супермаркети “Фантастико”). Ваучерите са валидни в срок до 31.08.2019г.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши чрез независима онлайн платформa, която на случаен принцип избира сред имената на участниците, които отговарят на настоящите условия и ще бъдат оповестени на 05.06.2019г.

Тегленето ще се проведе на 05.06.2019г от „УОТ ИФ“ ООД, ЕИК 203381583, със седалище и адрес на управление : гр.София, ж.к. Лозенец, бул. „Черни връх“ № 84, ет.7, представлявано от Георги Костов – управител.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или телефон до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници, посочени в онлайн формуляра за участие, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на „Фантастико“ (www.fantastico.bg) след свързване и потвърждаване от страна на Участника.

Печелившите Участници могат да получат своята награда в Централното управление на „Фантастико“, намиращо се в гр. София 1434, кв.“Симеоново“ ул. „Момина сълза“14А, или в посочен от тях супермаркет на веригата.

Печелившите Участници ще могат да получат своите награди като следва да предоставят на служител на „Фантастико“ печелившия касов бон, с който са участвали в Играта, както и документ за самоличност за удостоверяване на данните на лицето с данните на печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара