Спечелете страхотен INCA Combo комплект за баня


Краен срок - 26 май 2019

🎁 Спечелете страхотен INCA Combo комплект за баня!

За да получите шанс да се сдобиете с него, е нужно да участвате в нашата игра, като:

1. Харесате страницата ни :)
2. В коментар под тази публикация отбележите (тагнете) поне един Ваш фейсбук приятел :)

⏰ Играта започва на 09.04.2019 г. и продължава до 23:59 часа на 26.05.2019 г. Успех на всички!

🎉 Спечелилият ще бъде определен на случаен принцип чрез софтуер и ще бъде обявен на 28.05.2019 г. на нашата фейсбук страница.

Право на участие в игрите на Фейсбук страницата на  Тека България  има всяко физическо лице с пребиваване на територията на Република  България, навършило 18 години. В игрите нямат право да участват служители на "Тека България" ЕООД, както и членове на техните семейства – родители, деца, братя, сестри, съпрузи и тн.

Ако механизмът за определяне на победител/и не е изрично представен в самата публикация на играта, се приема, че печеливши се избират на случаен лотариен принцип, включващ всички участници, изпълнили условията по т. 3 и т.4., в играта и условията.

ОРГАНИЗАТОРЪТ  на игрите си запазват правото да дисквалифицира от игрите  участник, опитал   от правото да спечели награда  с измама.

ОРГАНИЗАТОРЪТ уведомява спечелилите участници най-късно в  7 (седем) дневен срок от края на играта в коментар на поста към играта на Фейсбук страницата с покана да изпратят в лично съобщение трите имена, адрес и телефон за връзка, за да се осъществи контакт и организира изпращането и получаването на наградите.

Спечелилите участници се задължават да получат своите награди до 30 дни от обявяване на имената им.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара