Спечелете камера GoPro Hero 7 Silver


Краен срок - 9 април 2019

Обичаш предизвикателствата и искаш да заснемеш тези моменти? Искаш да спечелиш GoPro Hero 7 Silver? 😍

Ето как да участваш:
1. Харесай и сподели поста
2. Напиши в коментар под поста кое е любимото ви приложение на GoPro камерите – да се снимате докато карате ски или борд, мотор, докато се гмуркате или както нашите доставчици – докато карате колело? А може би нещо още по-екстремно?🚴‍♂🏄‍♀⛷

Участвай до 09.04.2019г. (включително). Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен на 10.04.2019г.

Наградата за печелившия е GoPro Hero 7 Silver.

След изтичане на срокa за отговор към поста за Играта, на лотариен принцип ще бъде изтеглен 1 печеливш, отговорил на условията на всички условия на играта, който ще спечели 1 награда с описаните по-горе характеристики. Имената на печелившия ще бъдат обявени в коментар под поста за конкретната игра до 3 дни след края на играта.

Наградата се връчва във вида, в който е обявена. Не може да се заменя с друга или да се предоставя паричната й равностойност.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата, като ги изпрати на лично съобщение във Facebook страницата на foodpanda.

Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Играта, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, в срок от 10 (десет) работни дни след обявяването му и потвърждение на адрес за доставка. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции на марката. При доставка на наградата, печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата. Ако спечелилият е под 18 години, то родител или настойник следва да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара