Спечелете страхотна кафемашина Krups


Краен срок - 9 април 2019

Скъпи читатели,

Икономическият портал Economic.bg на 9 април навършва седем години. По случай рождения си ден от 2 април сайтът стартира своята игра "Economic на 7", която ви дава възможност да спечелите чисто нова кафемашина. За целта трябва да споделите тази новина във вашия профил, да харесате страницата на Economic.bg във Facebook и в коментар под дописката в страницата ни да отбележите двама свои приятели.

Победителят ще бъде обявен на 9 април в 17:00 часа във видео, което можете да видите на Facebook страницата ни. За наградата могат да се борят само тези участници, които са изпълнили и трите условия.

Сайтът Economic.bg стартира своята дейност на 9 април 2012 г. и за този период успя да се сдобие с десетки хиляди верни читатели и близо 230 000 последователи в социалните мрежи. За 7 години Economic.bg се открои като независима медия и си извоюва водещо място сред сайтовете в България.

Порталът регистрира архив от близо 100 000 актуални новини, сред които горещи финансови и икономически събития от България и света, актуални анализи и коментари във финансовия сектор и политиката, най-любопитното от света на международните пазари, технологиите и автомобилната индустрия, интересни класации и любопитни факти в сферата на туризма, земеделието и спорта, както и най-важните тенденции от областта на недвижимите имоти и науката.

Екипът на Economic.bg благодари на Вас, нашите читатели, тъй като с Вашата подкрепа, всичко това е възможно!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара