Спечелете чифт модерни работни обувки DEWALT Cutter Black


Играта е приключила!

Печеливш: Петя Иванова



Познайте какъв клас на защита предоставят Работни обувки DEWALT Cutter Black, предлагани в магазини Баш Майстора. Регистрирайте своето предположение до 30-ти април 2019г. включително и участайте в играта за спечелване на 1 чифт модерни Работни обувки DEWALT Cutter Black!

Късметлията ще бъде изтеглен на 07.05.2019г. и ще получи награда от магазини Баш Майстора!

За участие в Кампанията участникът използва своята регистрация чрез имейл адрес, телефон, име и фамилия съобразно ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ и ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

1. Всяко физическо лице, което има навършени 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Кампанията и което посети страницата https://bashmaistora.bg/games/, в периода от 19.03.2019г. до 24:00 часа на 30.04.2019г. има право да участва в томболата за наградата обявена на https://bashmaistora.bg/games/.

За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки:

- Да посочи предположение за предлаганите марки инструменти, които съвпада с реалните предлагани марки в магазини Баш Майстора.

- Да се регистрира с име, фамилия, телефонен номер и електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация за верен отговор. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи данни, то в томболата за наградата той ще участва само под един номер.

Наградата ще се изтегли чрез томбола на случаен принцип на 07.05.2019 г. и ще бъде  публикувана на Facebook страницата на https://www.facebook.com/bashmaistora.bg до 18:00 часа в деня на теглене на печелившият.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по имейл и/или телефон в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи начин, по който желае да получи спечелената награда на територията на България в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора.

Краен срок - 7 май 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара