Спечелете кухненски робот, уикенд в Банаско, нутрибулет, тостер, ютия


Краен срок - не е посочен

Добре дошли в Потребителския избор в проучването на Superbrands

Superbrands е новаторска инициатива за определяне и отличаване на водещите марки по света. В основата й е независимо и доброволно жури от експерти – Борд на Superbrands, който се състои от видни професионалисти и личности, притежаващи необходимата квалификация да преценят коя марка заслужава отличието Superbrand.

Част от процеса на подбор е провеждането на национално гласуване на потребителите. Това дава възможност общественото мнение, включително и Вашето, да се разгледа успоредно с експертното.

Като участвате в гласуването на потребителите, Вие имате възможност не само да споделите кои марки според Вас се представят добре и дават резултати, но и да спечелите страхотни награди, сред които:

    Уикенд за двама в петзвездния „Кемпински Гранд Арена Банско“
    Нутрибулет RX, предоставен от „Студио Модерна България“
    Кухненски робот Bosch MCM3501M, предоставен от Търговска верига ЗОРА
    Електрическа кана Bosch TWK7808, предоставен от Търговска верига ЗОРА
    Тостер Bosch TAT6A913, предоставен от Търговска верига ЗОРА
    Ютия Philips GC320/55, предоставен от Търговска верига ЗОРА

Гласуването на потребителите за Superbrand е идея на независимата глобална организация Superbrands, която откроява и промотира изключителните марки и най-добрите бизнес практики в над 80 страни.

В отговор на помощта Ви за провеждането на това проучване в края на въпросника Ви предлагаме възможността да се включите в тегленето на наградите.

Необходимо е само, след като отговорите на въпросите, да напишете адреса на Вашата електронна поща.

Гарантираме, че Superbrands/GfK няма да използват без Вашето съгласие личните Ви данни за други цели, освен за участие в тегленето на наградите.

Ограничения за броя на заявките:
1. Допуска се само една заявка на човек.
2. Допуска се само една заявка от даден електронен адрес.

Не се допуска изплащане на наградите в брой. Наградите не могат да се преотстъпват или прехвърлят без съгласието на Superbrands.

Победителите ще бъдат определени чрез теглене сред всички редовни заявки, което ще се проведе в срок от 14 работни дни след края на промоционалния период в офиса на Superbrands на посочения в т. 6.1 адрес.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара