Спечелете метални колички Hot Wheels


Краен срок - 14 април 2019

 С всяка закупена метална количка Hot Wheels базов модел от вериги магазини „Хиполенд“, „Комсед“, Kaufland и „Комсед на път“ в бензиностанции OMV, можете да участвате в играта.

При закупуване на 3 бр. единични колички Hot Wheels, получавате четвърта подарък. При закупуване на комплект от 3 бр. колички, получавате подарък 1 бр. единична количка Hot Wheels. При закупуване на комплект от 5 бр. колички, получавате подарък 1 бр. единична количка Hot Wheels. При закупуване на комплект от 5 бр. колички + 1 бр. единична количка, получавате подарък 2 бр. единични колички Hot Wheels.

Подаръкът – метална количка Hot Wheels – се вади от стойността на цялата покупка (на каса) в магазини Хиполенд и Комсед или се получава срещу касови бележки на Информация в Kaufland.

Металните колички са в разновидност от 20+ вида.

Промоцията важи от 01.03.2019г. до 14.04.2019г. или до изчерпване на предвидените количества колички.

За получаване на наградата количка Hot Wheels от вериги магазини „Хиполенд“ е нужно да закупите 3 броя Hot Wheels метални колички (реф. № 5785 за единична количка; реф. № K5904 за опаковка-комплект от 3 коли; реф. № 1806 за опаковка-комплект от 5 коли). Подаръкът - една количка Hot Wheels – подлежи на избор от асортимента в магазина, като стойността му се занулява на касата.

За получаване на наградата количка Hot Wheels от вериги магазини „Комсед“ и „Комсед Детски магазини на път“ в бензиностанции OMV е нужно да бъде попълнен талон с 3 Hot Wheels стикера. Талони можете да получите от касата или промо зона на всеки от гореспоменатите Обекти, участващ в промоцията.

Един стикер се получава при покупката на една кола Hot Wheels базов модел (реф. № 5785 за единична количка; реф. № K5904 за опаковка-комплект от 3 коли; реф. № 1806 за опаковка-комплект от 5 коли). Стикерите се предоставят на касата на съответния магазин „Комсед“ или OMV бензиностанция веднага при осъществена покупка на количка Hot Wheels от участващите в промоцията. Играта не важи за други видове колички на Hot Wheels.

Подаръчните колички Hot Wheels се предлагат в асортимент от над 20 вида и се раздават на случаен принцип, спрямо наличностите в съответния магазин.

За получаване на наградата количка Hot Wheels вериги магазини Kaufland е нужно да пазите касовата бележка/и от покупката/покупките на 3 колички и да ги представите на гише Информация в магазин от веригата Kaufland.

В промоцията участват колички Hot Wheels базов модел (реф. № 5785 за единична количка; реф. № K5904 за опаковка-комплект от 3 коли; реф. № 1806 за опаковка-комплект от 5 коли). Играта не важи за други видове колички на Hot Wheels.

Подаръчните колички Hot Wheels се предлагат в асортимент от над 20 вида и се раздават на случаен принцип, спрямо наличностите в съответния магазин.

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти. Покупката на всеки 3 колички и предаването на съответния попълнен талон със стикери и/или набор от касови бележки дава право за получаване на нова количка Hot Wheels.

Примери:

- При закупуване на 3 единични колички с реф № 5785 или комплект 3 колички с реф № 5904, ще получите подарък единична количка базов модел.

- При закупуване на комплект 5 колички с реф № 1806, ще получите подарък единична количка базов модел.

- При закупуване на комплект 5 колички + 1 единична количка, ще получите подарък 2 бр. единична количка базов модел.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара