Спечелете фурна HSB 635, абсорбатор и смесител за кухня от ТЕКА


Краен срок - 30 март 2019

Томболата се организира на български език и се провежда на изложение „Техномебел“, зала 2, щанд С10, адрес.бул. „Цариградско шосе“ 147, където посетителите ще могат да получат талони за участие.

Попълнените от участниците талони ще бъдат събирани в обозначена, прозрачна урна  до 14:00 часа на 30.03.2019 г.

Едно лице има право да участва в томболата само с един попълнен талон.

Участието в томболата не е обвързано с покупка на стока или услуга, предлагана от ОРГАНИЗАТОРА.

За участие в томболата е необходимо участникът да посети щанда на „Тека България“ ЕООД в периода на изложението от 26.03-30.03.2019г., коректно да попълни талона за участие и да го пусне в поставената за целта урна. Не е необходимо заплащането на такса.

ОРГАНИЗАТОРЪТ на томболата си запазва правото да дисквалифицира от игрите участник, опитал се да спечели награда с измама.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност за всякакви технически проблеми във връзка с участие в томболата. Организаторът не носи отговорност за изпращането на електронно съобщение (чрез електронна поща) на сгрешен e-mail предоставен от участника, чрез които ще бъде изпратено уведомлението за спечелване.

ОРГАНИЗАТОРЪТ уведомява спечелилите участници най-късно в 7 (седем) дневен срок от края на томболата по начин, съобщен на талона на победителя – чрез  имейл адрес, освен ако победителя в томболата не присъства и не е уведомен на щанда на „Тека България“ ЕООД на 30.03.2019 г. от 15:00 ч., когато ще бъде изтеглена томболата.

Спечелилите участници се задължават да получат своите награди до 30 дни от обявяване на имената на победителите в томболата в 15:00 ч. на 30.03.2019 г. Спечелилите ще бъдат уведомени от ОРГАНИЗАТОРА чрез телефонно обаждане на номера, попълнен в талона.

 Наградите са предоставени от ОРГАНИЗАТОРА, като са изрично изброени в талона за участие, който всеки желаещ за участва пуска в определената за томболната урна.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в томболата, са 3(три) на брой.

       - Първа награда: фурна HSB 635 или подаръчен ваучер на стойност 600 лв.

       - Втора награда: телескопичен абсорбатор CNL 6415 PLUS /черен/ или подаръчен ваучер на стойност 300 лв.

       - Трета награда: смесител за кухня VITA K 915 или подаръчен ваучер на стойност 200 лв.

Подаръчните ваучери са валидни при покупка на продукт или продукти от шоурума на „Тека България“ ЕООД

Спечелената награда не може да бъде преотстъпвана.

Победителите в томболата ще бъдат изтеглени на 30.03.2019 г. в 15:00ч на щанда на „Тека България“ ЕООД в Международен изложбен център (IEC) гр.София.

Имената на всички печеливши ще бъдат обявени на уебсайта (www.tekaindustrial.com) и Facebook страницата на ОРГАНИЗАТОРА (https://www.facebook.com/tekabg).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара