Спечелете iPhone XS и всяка седмица награди от Сладко детство


Краен срок - 28 април 2019

Фурмите Queen`s Diamond са идеалният плод, с който да се подсладите по здравословен начин. Те са подходящи за деца, възрастни и спортисти. Сега, докато похапвате вкусните и екологично чисти плодове, може спечелите чисто нов айфон XS. Щракнете се по атрактивен начин с пакет фурми Queen`s Diamond и побързайте да се включите в играта на фейсбук страницата Сладко детство „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”.

Освен голямата награда, всяка седмица един от включилите се в играта през съответната седмица, ще получи и атрактивна награда. Седмичната награда, която могат да спечелят участниците, е готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие.

Комплектът за печати за великденски сладки на Tescoma Delicia е за лесно приготвяне на декорирани домашни сладки. Комплектът включва печат, 6 сменяеми модела за шарки и кръгъл резец. Моделите се съхраняват в кутийката на печата. Подходящи за съдомиялна машина.

А подложката с незалепващо покритие е подходяща за месене, разточване и печене от устойчив силикон. Тя е издръжлива на високи и ниски температури от -40° до +240°. Подходяща за използване във фурна, микровълнова, съдомиялна и фризер. Удобната и функционална подложка е с мерителна скала и с размери 50х40см.

Играта ще продължи 10 седмици. От 18 февруари до 28 април 2019 година.

Всяка седмица ще има по един късметлия, който ще грабва седмична награда, а на 30 април, освен седмичен печеливш, ще бъде изтеглено и името на големия щастливец, който ще получи чисто нов айфон XS.

Условия на играта:

1. Харесайте фейсбук страницата Сладко детство.

2. Отбележете в коментар под поста със седмичната игра човека, с който искате да се подсладите с фурми Queen`s Diamond, за да участвате за тегленето за седмична награда.

За участие в СПЕЦИАЛНАТА ИГРА за айфон XS: Изпратете като коментар под поста за играта атрактивна снимка на вас или ваш близък с пакет фурми Queen`s Diamond.

Всеки понеделник на страницата Сладко детство ще бъде публикуван нов седмичен пост, а във вторник ще бъде обявен и печелившия от предходната игра.

Ето и датите, на които ще стартират седмичните игри:

18 февруари – Начало – Седмица 1
25 февруари – Седмица 2
4 март – Седмица 3
11 март – Седмица 4
18 март – Седмица 5
25 март – Седмица 6
1 април – Седмица 7
8 април – Седмица 8
15 април – Седмица 9
22 април – Седмица 10

Седмичните печеливши ще бъдат обявявани в сайта TrafficNews.bg и във фейсбук страницата Сладко детство след 15 часа в дните:

26 февруари – Теглене 1
5 март – Теглене 2
12 март – Теглене 3
19 март – Теглене 4
26 март – Теглене 5
2 април – Теглене 6
9 април – Теглене 7
16 април – Теглене 8
23 април – Теглене 9
30 април – Теглене 10 – за седмична награда и Айфон XS

Фурмите, сладкият и здравословен дар на Ориента, са удивителен плод, известен от древни времена с лечебните си качества. Едни от най-здравословните плодове, отглеждани от човека, и сега заемат важно място в храната на много страни по света благодарение на превъзходния си вкус и уникалните хранителни качества. Смята се, че плодовете на финиковите палми дават сила, издръжливост, удължават продължителността на живота, усилват мъжката потенция.

Така че яжте фурми, не боледувайте и се радвайте на сладкия живот! Сега вече знаете и в голямото многообразие на пазара каква опаковка да изберете – достатъчно добра, която съхранява екзотичния плод - фурмите Queen`s Diamond! Те са от Иран, те са прясно набрани, те са пакетирани на място, което гарантира качеството им. И се предлагат на добра цена, по джоба на всеки българин.

Подсладете се с нещо натурално и здравословно, без добавена захар!

*За да е валидна регистрацията за участие, тя трябва да е извършена в периода на провеждане на Играта.

*Организаторът си запазва правото да преустанови играта или да внесе корекции по всяко време.

*Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това на страницата си във Facebook, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.

*Организаторът не носи отговорност за прекратяване на играта или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства.

*Всеки Участник чрез публикуването на своята снимка/снимки по начина, описан в настоящите правила, дава доброволно съгласието си Организаторът да ги съхранява и използва за целите на Играта личните данни, които Участникът е предоставил, съгласно Закона за защита на личните данни.

*Участниците и победителите се съгласяват, че Организаторът може да ги използва и да ги включва в публични изяви и други промоции без допълнителна компенсация или възнаграждение и без да изисква съгласието на Участника. Подобни публични изяви могат да включват, без да се ограничават до: имената, профилните снимки, снимките, публикувани по повод Играта и други изображения или сходни материали на Участниците, публикувани или разпространени в медиите и публичното пространство. Организаторът има право да използва и публикува гореописаните материали и информация без ограничение във времето.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара