Спечелете 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential


Играта е приключила!

Печеливш: Койчо Стойнов



🎁🎁🎁🔶 ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ 🔶🎁🎁🎁
Участвай в томболата на Магазини Баш Майстора!
Спечели 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential

✅ Заяви безплатно своето участие до 31.01.2019 г.
✅ Виж условията и се запиши
✅ Харесай, коментирай и сподели за късмет 🍀

ТИ може да си късметлията спечелил уникалната награда!
Тегленето на печелившия ще се състои на на 05.02.2019г.

Познайте кои водещи марки инструменти се предлагат в магазини Баш Майстора. Регистрирайте своето предположение до 31-ви януари 2019г. включително и участайте в играта за спечелване на 1 брой 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential!

За участие в Кампанията участникът използва своята регистрация чрез имейл адрес, телефон, име и фамилия съобразно ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ и ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ.

За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки:

- Да посочи предположение за предлаганите марки инструменти, които съвпада с реалните предлагани марки в магазини Баш Майстора.

- Да се регистрира с име, фамилия, телефонен номер и електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация за верен отговор. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи данни, то в томболата за наградата той ще участва само под един номер.

Участието в играта и регистрацията за томболата не са обвързани с покупка на стоки.

Включването в томболата за спечелване на наградата е обвързано с правилното отговаряне на зададения въпрос в Кампанията.

Наградата e: 1 бр. 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential.

Наградата ще се изтегли чрез томбола на случаен принцип на 05.02.2019 г. и ще бъде  публикувана на Facebook страницата на https://www.facebook.com/bashmaistora.bg до 18:00 часа в деня на теглене на печелившият.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по имейл и/или телефон в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи начин, по който желае да получи спечелената награда на територията на България в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора.

Краен срок - 5 февруари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара