Спечели чисто нов смарт Ultra HD телевизор LG!


Играта е приключила!

Печеливш: Иво Герчев



Идва новата година, а какъв по-добър повод © Мустак | Мъжката зона да ви предизвика с лесна игра и страхотен подарък – LG 55UH661V с вградена операционна система webOS 3.0 за гарантирани лесна употреба и вълнуващо изживяване. С изключително живи изображения при използване на широка гама цветове.

Условията на играта са наистина повече от лесни и не изискват особени усилия. Влез в страницата ни във Facebook – facebook.com/mazhkata.zona и виж колко от твоите приятели са наши фенове там. Напиши отговора в коментарите под статията в сайта на организатора и бъди готов за подарък.

На 4 януари един от всички участвали ще спечели чисто нов смарт телевизор – LG 55UH661V. Дизайнът на дисплея позволява реалните изображения да се виждат точно в същата позиция от всички зрителни ъгли. Това разрешава да се наслаждавате на живи, естествени цветове от всяко място в пространството.

LG 55UH661V Ultra HD (4k TV) е с размер на екрана 55″ (139 cm), резолюция 3840 x 2160 пиксела, ULTRA Surround звук и широк ъгъл на гледане. Една от тайните зад изпълнението на LG телевизора с висока резолюция е специалният дизайн. Технологията IPS 4K предлага естествени цветове от всеки ъгъл при резолюция четири пъти по-голяма от Full HD.

Месецът на голямото броене започна! Включи се и ти!



Краен срок - 4 януари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара