Спечелете 3 кошници с продукти на Président


Играта е приключила!

Печеливши: Ренко, Акаша, ААХ



Коледните и новогодишните празници са винаги очаквани с нетърпение и от малки, и от големи. Това са дни, изпълнени с толкова много емоции, но най-вече – празниците ни дават време. Време за истински смислените неща. Това са дните за семейството, дните за подаръци, но и за малките жестове с голямо значение. Всички са заедно, за да изпълнят празниците със смях и споделени моменти.

Всички знаем за традициите на Бъдни вечер и за пищността на новогодишната вечеря. Тече трескава подготовка, всяка домакиня запрята ръкави, за да впечатли отново всички с кулинарните си умения, и трескаво разглежда нови и оригинални рецепти, с които да разнообрази празника...

Но тук няма да си говорим за вечерите. Те несъмнено са важни и тържествени, но не по-малко важни са утрините. Тези топли и уютни празнични утрини, в които не бързаме за работа или училище, не се тревожим за трафика и за онзи спешен проект, който не успяхме да довършим вчера... Позволяваме си да се поизлежаваме сред завивките или да почетем книга по пижама. Или пък да ни събуди весел и звънлив детски смях и тропащи крачета, тичащи към нас за сутрешна прегръдка. А ако всичко това е допълнено с аромат на кафе и чай, вкусна баница, кроасан с масло или пресни кифлички, идилията е истински пълна.

Защото не само вечерите, но и закуските могат да бъдат важно време за семейството, дори още по-весело и непринудено. Закуската ни зарежда не само с енергия, а и с цялостна настройка за деня и именно затова е важно да е питателна и приятна.

Включете се в предизвикателството на BG-Mamma и Président

Споделете с нас като коментар в темата до 31 декември 2018 г. какво обичате да хапвате на закуска с цялото семейство. Трима от вас, изтеглени на случаен принцип, ще получат кошница с продукти на Président.

Трима участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.

Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.

Участниците могат да изпращат и/или публикуват мнения, текстове, снимки (изображения), видеоклипове и др., съобразно правилата на www.bg-mamma.com.

Всеки от печелившите потребители съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получи награда -  кошница с продукти на Président. Общият брой на наградите е три (3).

Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 02.01.2019 г. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка. За целите на доставянето на Наградата, Организаторът предоставя на “Лакталис България“ ЕООД, в качеството му на Партньор, осигуряващ наградата – име, телефон и адрес на печелившите участници или организира сам доставянето на Наградата чрез използване на услугите на куриер. Ако някой от спечелилите не отговоря на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни, на негово място се избира друг Участник.

Спечелилите нямат право да получат паричната равностойност на Наградата или да заменят същата за други продукти.


Краен срок - 31 декември 2018

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара