Спечелете сноуборд, якета, каски, кецове, раници, шейни и още много награди от Chupa Chups


Играта е приключила!

Печеливши: http://www.chupachups.bg/winners



1. Купи продукти Chupa Chups на минимална стойност 1,49 лв. С ДДС.
2. Регистрирай касовата бележка, като посочиш: номер на касовия бон, дата и качиш снимка.
3. Всяка одобрена касова бележка ти носи 2 точки. Всеки билет за игра във Forever Fun Land е една точка. Всяка точка ти осигурява билет за игра в Chupa Land.
4. Събирай наградите във Forever Fun Land и участвай в седмичните томболи за награди!
5. Освен за седмични награди, с игрите можеш да участваш за спечелване на моментна награда.

Участието в играта е обвързано с покупка на продукт/и с марка Chupa Chups.

Играта обхваща периода: 26.11.2018г. - 27.12.2018г., като през този период участниците могат да регистрират касови бележки на минимална стойност 1,49лв. с ДДС от закупуването на продукти Chupa Chups и да играят за спечелване на моментни или седмични награди.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да закупи продукти на Chupa Chups с минимална стойност 1,49 лв. с ДДС.
Продуктите, които дават възможност за участие в Играта са с търговска марка Chupa Chups.

2. Да регистрира касовата бележка на сайта www.chupachups.bg , като качи снимка на касовата бележка, попълни датата и номера на касовата бележка. На снимката трябва да се вижда името на продукта, датата и кода (при условие, че продуктите са закупени от търговски обект, от който на издадената касовата бележка не пише Chupa Chups е необходимо при снимка на касовия бон да се сложат закупените продукти в/у нея). Каченият касов бон е със статус "изчакване". След преглед от администратор статусът на бележката се променя на " одобрена" (в случай, че отговаря на посочените условия) или "неодобрена" (в случай, че не са спазени изпълнени посочените по-горе изисквания).

Регистрираните касови бележки се одобряват от администратор в срок от 16 работни часа.
Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка носи на потребителя 2 точки, които се равняват на 2 игри в Forever Fun Land.
При първоначална регистрация на сайта всеки нов потребител получава 1 бонус точка, която му позволява да изиграe една игра, която да включва само участие за седмичната томбола, но не му позволява да участва за моментните наградите.

3 Да натрупа определен брой точки от регистрираните касови бонове и да събере определен брой награди в 30 сек. игри, за да участва в седмичните томболи за следните награди: яке The North Face, каска ALPINA, кецове CONVERSE, раници CONVERSE, сладки награди от Chupa Chups, сноуборд BURTON с уникален Chupa Chups дизайн.

4 Да използва своите точки от одобрените касови бeлежки, за да играе за ежедневните моментни игри с награди:  порцеланова чаша брандирана с уникален дизайн на Chupa Chups, шейна брандирана с уникален дизайн на Chupa Chups, спортен шал брандиран с уникален дизайн на Chupa Chups

През мобилната версия на сайта www.chupachups.bg потребителите могат да се регистрират в играта, да регистрират касови бележки от закупени продукти на Chupa Chups на минимална стойност 1,49лв. с ДДС, за да играят за награди.

Участникът е длъжен да запази касовия бон от покупката до приключване на играта и получаване на наградата, за да удостовери направената покупка, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

След като регистираната бележка получи статус “ одобрена”, участникът получава право да започне на 30 сек. игра. За да започне нова игра участникът трябва да има минимално 1 регистрирана точка в своя профил. Играта се визуализира на страницата на Forever Fun Land.

За да участва в седмичната томбола за спечелване на Голяма награда, участникът трябва да събере определен брой награди в своя профил, за които иска да се състезава.

За да участва за спечелване на яке The North Face, участникът трябва да събере мин. 20 бр. якета.

За да участва за спечелване на каска за сноуборд ALPINA, участникът трябва да събере мин. 15 бр. каски.

За да участва за спечелване на кецове CONVERSE, участникът трябва да събере  мин. 15 бр. кецове.

За да участва за спечелване на раници CONVERSE, участникът трябва да събере мин. 15 бр. раници.

За да участва за спечелване на сладки награди от Chupa Chups, участникът трябва да събере мин. 10 бр.сладки награди Chupa Chups.

За да участва в томболата за сноуборд с уникален Chupa Chups, потребителят трябва да събере мин. 25 точки. Потребителят ще бъде избран на случаен принцип в края на играта - 27.12.2018 г.

Седмични награди:
4 бр. - якета The North Face брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
8 бр. - каски за сноуборд ALPINA брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
16 бр. - кецове CONVERSE брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
20 бр. - раници CONVERSE брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100 бр. - сладки награди от Chupa Chups.

Моментни награди “Играй сега”
При регистрация на касов бон и стартиране на 30 сек. игра се появява елемент - “Играй сега”, който предоставя възможност на участник да започне игра за спечелване на моментна награда. Участникът може да потвърди участието си в нея или да затвори прозореца и да продължи 30 сек.игра за участие в томболите за седмични награди.

Ако участникът избере да играе за моментна награда прекъсва 30 секундната игра участникът запазва в профила си събраните до момента на стартирането на 30 сек. игра награди. За да започне нова игра е необходимо да има минимум една точка.

Моментни награди:
100 бр. - порцеланови чаши брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100 бр. - шейни брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100 бр. - спортни шала брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;

С всеки регистриран, одобрен касов бон, участникът увеличава своите шансове за печалба на награда.

Ако участникът бъде избран в седмична томбола и спечели някоя от Големите награди, запазва правото си да участва и в следващите томболи при условие, че е събрал чрез игри посочените в
Ако участникът събрал необходимия брой награди от игри в своя личен профил не бъде изтеглен в някоя от посочените седмични томболи, запазва събраните точки и има право да участва с тях в обявените до края на играта седмични томболи.

Награден фонд - Общо 449 награди.

Наградите, налични за участниците в Играта, са:
1 бр. - сноуборд BURTON по уникален дизайн на Chupa Chups
4бр. - якета The North Face брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
8бр. - каски за сноуборд ALPINA брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
16бр. - кецове CONVERSE брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
20бр. - раници CONVERSE брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100бр. - порцеланови чаши брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100бр. - шейни брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100бр. - спортни шала брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
100 бр.- сладки награди от Chupa Chups.

Печелившите участници, спечелили някоя от Големите ни награди в седмичните тегления  са длъжни предварително да посочат размер, в който желаят да получат съответната награда.
В случай, че спечелилият участник не посочи размер на артикула, предоставената награда ще бъде изпратена в размер L. Участникът, който пропусне да въведе размери на спечеления артикул, няма право на подмяна на съответния размер в по-късен етап на играта.

Участниците, които са спечелили за награда кецове Converse е необходимо да се свържат с Организатора най късно до 07.01.2019г. И да посочат конкретен размер на обувките, които желаят да получат.
При неспазване на посочените условия или връзка с Организатора след обявения срок, участникът губи право на награда.

Посочените награди са с демонстрационна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на играта.

Голямата награда Сноуборд с уникален дизайн, ще бъде обявена на 27.12.2018г., като победителят ще бъде избран на случаен принцип.

Всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта www.chupachups.bg в момента на спечелването на наградата.

Всички парични и предметни награди на стойност над 30 лв. (тридесет лева), получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител подлежат на облагане по силата на ЗДДФЛ в сила от 1 януари 2017 година. За целта Организаторът ще предостави служебна бележка на всички участници, спечелили награда на стойност над 30,00 лева. В нея ще бъде посочена пазарната стойност на получената награда. Печелившият следва да приложи служебната бележка към своята годишна данъчна декларация. Организаторът ще издаде служебна бележка на участника спечели като награда:
1 бр. - сноуборд BURTON по уникален дизайн на Chupa Chups
4бр. - якета The North Face брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
8бр. - каски за сноуборд ALPINA брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
16бр. - кецове CONVERSE брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;
20бр. - раници CONVERSE брандирани с уникален дизайн на Chupa Chups;

За целите на издаването на служебна бележка, Участникът трябва да предостави на Организатора или подизпълнителя на Кампанията трите имена, ЕГН и валиден пощенски адрес. Тези и други данни ще бъдат обработвани според условията на т. 2.2.2.

Участникът е длъжен да съхранява касовия бон до приключване на играта и получаване на наградата, за да удостовери при поискване от Организатора направената покупка и правото му на участие. След като участникът се уведоми, че е спечелил наградата, той трябва да предостави своите данни: трите имена, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка в 7-дневен срок. За доставка на спечелената се използват посочените имена и мобилен номер, които потребителят е посочил при регистрация в сайта. В случай, че не се съобрази с това, участникът губи правото да получи наградата си и организаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта.

Всички спечелили потребители, които са подали коректни данни за доставка, ще получат своите награди в рамките на 45 работни дни след края на играта.



Краен срок - 27 декември 2018

Участвайте ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара