Спечелете 10 пакета Choco Minis Loacker


Играта е приключила!

Печеливши:

Магдалена Валентина p***h@abv.bg
Кирилка Делчева K***d@abv.bg
Иваница Стефанова i***5@abv.bg
Ивална Иванова i***7@abv.bg
Екатерина Георгиева g***a@abv.bg
Юлия Мачева j***8@abv.bg
Донка Йотовска d***2@abv.bg
Ивелина Генева i***a@abv.bg
Благой Топузов b***8@abv.bg
Женя Лечева j***l@abv.bg




Loacker започва своята дейност като малък фамилен бизнес през 1925 г. и се е развил през годините от малка регионална сладкарска работилница до световно-известна марка с продукти, които носят наслада на хората в повече от 100 страни. Всички продукти на Loacker са произведени и пакетирани в сърцето на Доломитите според най-високите стандарти за качество.

Участникът трябва да посочи на кое от трите изображения е символът на Loacker - Sciliar/Schlern в Доломитите, Южен Тирол.

“Доломитите са земя, която разказва приказни истории, в които природата винаги играе основна роля, както и в нашите продукти“.
Алфонс Лоакер, 1933 – основател на Loacker

Участниците трябва да кликнат върху изображението, на което е изобразен Sciliar/Schlern в Доломити, Южен Тирол.

След като отговорят правилно, те трябва да попълнят кратка регистрационна форма – имена, e-mail и телефон, за да участват в томбола за Choco Minis Loacker.

Броят на печелившите е 10. Всеки един от тях печели Choco Minis Loacker.

Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на @LoackerBulgaria във Фейсбук след края на играта, т.е. на 12-ти ноември 2018 г.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-майл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност:



Краен срок - 12 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара