Спечелете смартфон HUAWEI Mate 20 Pro


Краен срок - 7 декември 2018

HiEnd Entertainment Awards 2018–2019 включва две паралелни, но независими едно от друго гласувания – Продукт на годината (Entertainment Product Awards – ЕРА) и Съдържание на годината (Entertainment Content Awards – ECA). Всеки потребител може да участва само в едното или и в двете гласувания. Участието във всяко от гласуванията е еднократно. Двете гласувания имат отделен награден фонд и гласувалият се записва в томболата само за това, в което е участвал.

В гласуването участват всички физически лица, които са дали своя вот с натискане на бутона „Избери“ във всички категории на ЕРА и/или ЕСА и са попълнили коректно изискваните лични данни. Участието в томболата/ите е възможно само след предоставянето на тази информация. С попълването й името на участника автоматично се добавя в списъка за финалната томбола на съответния конкурс, в който е гласувано, а подадената информация се записва в базата данни на съответния подсайт – еpa.hicomm.bg или eca.hicomm.bg.

Всички участници и евентуални победители приемат и трябва да спазват условията, наложени от Организатора с настоящия регламент. Неспазването на тези правила може да доведе до изключване на участника или евентуалния победител. Всякакви опити за неоторизиран достъп до играта, базата данни с участници или опити за използване на дупки в сигурността на уеб браузърите с цел облагодетелстване ще доведат до незабавната дисквалификация на участника.

НАГРАДИ

За гласуването за Продукт на годината (ЕРА):
1 брой мобилен телефон HUAWEI Mate 20 Pro

За гласуването за Съдържание на годината (ЕСА):
1 брой 55-инчов телевизор Philips 55OLED803

Тегленето на наградите ще се извърши в срок до 10 работни дни след приключване на гласуванията. Спечелилите награди ще бъдат уведомени на посочения от тях електронен адрес и по телефона, с който са се регистрирали. Списъкът със спечелилите ще бъде публикуван и на сайта: www.hicomm.bg.

За получаването на награда участникът се идентифицира с лична карта, а когато наградата се получава с пълномощно, приносителят представя копие от нотариално заверено пълномощно, оригинал за справка и лична карта.

Ако спечелилият участник не е навършил пълнолетие, наградата се получава от родител,настойник или попечител с лична карта и документ, удостоверяващ родствената им връзка – акт за раждане на ненавършилия пълнолетие, съответно представителната им власт – акт за назначаване на настойник/попечител.

Всички награди следва да бъдат изискани и получени в срок не по-късно от 1 календарен месец след приключване на гласуването. Ако награда бъде неполучена и/или непотърсена съгласно предвиденото в този раздел, същата се губи от спечелилия я участник. Не се предвиждат замени на спечелените награди с парична равностойност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара