Спечелете тави, тигани и кухненски аксесоари от Delimano


Играта е приключила!

Печелившите още не са обявени от организатора.



Стани част от Кулинарните звезди на Делимано!

Изпрати ни своята любима рецепта, приготвена в съд Делимано КопърЛукс, като прикачиш и снимка! Напиши ни от кой град си и кои са типичните рецепти за региона. Сподели своя кулинарен опит, малки тайни или трикове и можеш да спечелиш една от 13-те страхотни награди! Включи се в играта до 21 oктомври!

Награди
3 бр. Тави Стоун Ледженд КопърЛукс
5 бр. Тигани за палачинки Стоун Ледженд КопърЛукс
5 бр. Брава Фрут Фектори

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

След приключване на периода на Играта по горната т. 2, Организаторът, на случаен томболен принцип, ще избере общо тринадесет Участника в Играта, които са качили снимка/и на ястия, приготвени в съдове Копър Лукс. Печелившите Участници ще бъдат класирани, отново на случаен, томболен принцип на първо, второ и трето място. Класираните на първо място трима печеливши Участници печелят по 1 бр. Тава Стоун Ледженд КопърЛукс. Класираните на второ място петима печеливши Участници печелят по 1 бр. Тигани за палачинки Стоун Ледженд КопърЛукс. Класираните на трето място петима Участници печелят по 1бр. машина за плодове Брава Фрут Фектори

Печелившите Участници ще бъдат обявени от Организатора на страницата www.delimano.bg/copperlux-game в срок до 3 дни, считано от избирането им. Всеки печеливш Участник следва да предостави на Организатора свой валиден адрес за доставка и телефон в срок до 10 дни, считано от обявяване на печелившите Участници. Предоставянето на адрес за доставка и телефон на Организатора, следва да стане по електронен път след като обаждане от Организатора, до следната електронна поща на Организатора: info@igra.topshop.bg

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни след получаване на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия Участник посочва изричен адрес за доставка и телефон за връзка. При отсъствие на печелившите Участници на посочения адрес за получаване при извършване на доставката, на същия ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата след представяне на документ за самоличност. И в този случай печелившият Участник не дължи никакви парични суми за получаване на доставката. При заявено желание от страна на печелившия Участник в отговора на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, той/тя може да получи наградата си и лично на адреса на управление на Организатора, а именно: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 40, ЮРОПАРК офис сграда, партер, след предварителна уговорка с представители на Организатора за дата и час на получаване на наградата.

ВАЖНО: Печеливши Участници, непотърсили наградите си (включително Участници неизпратили адрес за доставка и телефон за обратна връзка) в 30-дневен срок от спечелването им, автоматично губят правото на тяхното получаване.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой email адрес.
Всеки Участник може да спечели само една награда.
Един Участник може да качи максимум 1 брой снимки.

Участникът трябва да притежава авторските права върху снимката, с която се включва в Играта или да е получил изричното съгласие на автора за използването й в Играта. Снимките, без това да създава каквото и да било задължение за Организатора, могат да бъдат проверявани от Организатора във връзка с нарушаването на чужди авторски права. Снимки, за които Организаторът установи, че са откраднати от Интернет, както и изображения, взети от Интернет без правото за това или без съгласие на автора, както и снимки, за които е
Организаторът е установил или Организаторът има обосновано предположение да счита, че са използвани в нарушение на чужди авторски права, ще бъдат дисквалифицирани.

Текстовете на използваните от Участниците рецепти следва да бъдат авторски или използването им за целите на Играта, да бъде разрешено от автора. В това число, забранено е изпращането на текстове на рецепти, дословно съдържащи се в отпечатани кулинарни или други книги, сборници, уебсайтове, периодични издания, както и на всякакви други текстове, върху които е налице валидно авторско право на трети лица. Отговорността за нарушаване на авторски права върху текстове на рецепти е изцяло за Участника.

Снимките не трябва да са по-големи от 2 МВ и да трябва да са в един от следните формати: JPEG, JPG, PNG.


Краен срок - 21 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара