Стани посланик на Nivea и получавай всеки месец козметични продукти


Играта е приключила!

Печеливши:
Първо класиране 26 май – 10 юли 2018г. - http://ext14.nivea.bg/4/promo/NIVEA-Ambassadors-10.07.2018.pdf
Второ класиране 11 юли - 10 август 2018г. - http://ext14.nivea.bg/4/promo/NIVEA-Ambassadors-10.08.2018.pdf
Трето класиране 11 август - 15 ноември 2018г. - http://ext14.nivea.bg/4//promo/NIVEA-Ambassadors-21.11.2018



Стани посланик на NIVEA с #daretoWOWandCARE!
Очаквай изненади, предизвикателства и много награди!

Кое момиче не обича да търси, открива и опитва нови и нови неща, да прекарва време на козметичните рафтове в магазините в търсене на нови любими и вдъхновяващи продукти?

Затова даваме старт на кампанията #daretoWOWandCARE и искаме да те направим част от едно красиво и вълнуващо приключение: да те превърнем в наш посланик и да споделяме с теб идеи, които ще те пленят, продукти, в които ще се влюбиш и изживявания, към които няма как да останеш равнодушна!

ЗА НАС СИ ВАЖНА ТОЧНО ТИ!
Търсиш изненади, вдъхновение, новости, предизвикателства? Искаш животът ти да е низ от хубави моменти, които да споделяш със своите приятелки и заедно да откривате нови и нови неща? Ние ще ти помогнем да постигнеш точно това:) Нашите продукти са създадени за теб и твоите приятелки, затова се обръщаме лично към теб и искаме да те зарадваме, изненадаме и предизвикаме!

ЗАСЛУЖАВА СИ ДА БЪДЕШ ЧАСТ ОТ #DARETOWOWANDCARE!
Ако станеш посланик на NIVEA, имаш шанс да получаваш невероятни изненади, да споделяш преживявания със своите приятелки, да опитваш всички най-нови продукти от нашия необятен асортимент. И за да направим всичко това още по-забавно и мотивиращо, сме ти подготвили съвети, изненади и – естествено – предизвикателства!

Да бъдеш наш посланик е преживяване, което си заслужава! #daretowowandcare и смело напред!

    Като наш посланик се обединяваш с NIVEA и нашата #daretowowandcare програма, за да вдъхновиш още много момичета да опитат най-новото в света на козметиката!
    Ще получаваш #daretowowandcare кутии, пълни с …. изненада:) Участвай и ще разбереш!
    А предизвикателствата тепърва те очакват, те са на всяка крачка!

Ами да си го кажем: щом си стигнала дотук, значи идеята да бъдеш посланик на NIVEA ти допада. Да видим обаче дали отговаряш на условията:

    Имаш ли 16 навършени години?
    Постваш ли си във Facebook, Instagram или YouTube?
    Общителна, харизматична и забавна ли си?
    Обичаш ли да знаеш всички клюки и да споделяш всички нови неща с приятелки?
    Интересуваш ли се от козметични продукти и съвети за това как да се грижиш за кожата си?
    Следваш ли любими влогъри и блогъри и вълнуваш ли се от всичко ново и яко, което се случва?

Ако отговорът е ДА, значи търсим ТОЧНО ТЕБ!

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
* Коректно попълване на всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията, а именно – име и фамилия; електронна поща; телефонен номер; дата на раждане; адрес.
* Прикачване на скрийншот към профил на Участника от социална мрежа (YouTube, Facebook, Instagram) в специално предвиденото за това поле в регистрационната форма.
* Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на определен от организаторите брой избрани Участници, на посочения от тях адрес, ще бъдат изпратени комплекти мостри козметични продукти (балсам за устни, лосион за тяло, дезодорант, продукти за лице и др.) от Организатора, които козметични продукти ще бъдат съобразени с интересите и пола на Участника, попълнени в анкетата от регистрационната форма за участие, или видни от профила на Участника в социалната мрежа (YouTube, Facebook, Instagram).

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

При получаване на комплекта с мостри в комплекта ще има описание на „предизвикателство“, като по този начин Участникът ще има шанс да спечели допълнителна награда, обявявана допълнително, с допълнително описани правила за участие. „Предизвикателството“ може да се изразява в публикуване в социална мрежа по избор (YouTube, Facebook, Instagram) на снимка или видеоклип от Участника на изпратените му козметични продукти от Организатора, придружени с кратък отзив за продуктите. При публикуването на снимките или видеоклиповете, Участникът е нужно да добави хаштаг „daretoWOWandcare“ (#daretoWOWandcare), който да е публично достъпен, с което засвидетелства изпълнението на „предизвикателството“.

Участието на Участник в гореописаното „предизвикателство“ е изцяло по желание на Участника и по никакъв начин не го обвързва. Получените мостри на козметични продукти остават собственост на Участника, дори и той да не предприеме участие в „предизвикателството“, и не следва да бъдат връщани на Организатора.

Предоставянето на мострите от козметични продукти на Участниците от Организатора има за цел да изследва мнението на Участниците относно конкретните марки козметика и да популяризира грижите за добрия външен сред потребителите.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.



Краен срок - 31 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара