Спечелете 3 телевизора и 2500 юбилейни колички Ferrari


Краен срок - 30 ноември 2018

Спечелете модел от легендарната колекция FERRARI

В периода 05.09.2018г – 30.11.2018г., при покупка на масло Shell Helix в партньорските ни обекти, посочени в сайта на кампанията, можете да спечелите една от легендарните колички Ferrari.

Всеки клиент, който в периода на Кампанията, направи покупка на масло Shell Helix от минимум 4л или смяна на масло с Shell Helix от минимум 4 л в брандираните автосервизи, участващи в Кампанията, има право да участва в играта за една от 3-те големи награди

Кампанията се провежда на територията на Република България в участващите автосервизи, посочени на https://orbico-shelllubricants.bg/driveon/partners/.

Участващите продукти са: всички масла Shell Helix, които са налични в обектите, участващи в Кампанията.

След приключването на Кампанията,участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Кампанията все още продължава действието си.

Всеки клиент, който в периода на Кампанията, направи покупка на масло Shell Helix от минимум 4л. или смяна на масло с Shell Helix от минимум 4 л. в брандираните автосервизи, участващи в Кампанията и посочени на следния адрес: https://orbico-shelllubricants.bg/driveon/partners/, има право да участва в томбола за една от 3 големи награди и близо 2500 малки награди, представляващи рекламни предмети с логото на ShellHelix.

За да участват в играта, участниците трябва да направят смяна на масло с Shell Helix от минимум 4л или да закупят масло Shell Helix от минимум 4л от партньорските ни обекти, посочени на следния адрес: https://orbico-shelllubricants.bg/driveon/partners/.

Всеки закупил или сменил масло с ShellHelixот минимум 4л получава регистрационен талон с промо коди възможност да изтегли скреч карта. Всеки участник има право да получи само по един регистрационен талон с промо код и една скреч карта за всяка смяна на масло с Shell Helix от минимум 4л или покупка на масло Shell Helix от минимум 4л от партньорската ни мрежа, посоченa на следния адрес: https://orbico-shelllubricants.bg/driveon/partners/.

При закупуване или смяна на масло с Shell Helix от минимум 4л участникът има право да участва едновременно за две награди:

За участие за спечелване на една от малките награди, участникът следва да изтегли на касова зона в участващите сервизи скреч карта, с която може да спечели една от 2 500 награди.

Спечелените малки награди – рекламни предмети с логото на ShellHelix, от покупката или смяната в конкретния обект, могат да се получават единствено в него.Наградата се получава на момента, в конкретния обект, в случай че участникът изтегли скреч карта с надпис „Печелиш“.

Рекламните предмети ще могат да бъдат печелени до края на промоционалната кампания или до изчерпване на техните количества.

За участие за спечелването на една от големите награди, участникът трябва да регистрира промо кода от регистрационния талон на следния интернет адрес: orbico-shelllubricants.bg/driveon.

В регистрационната форма следва да посочат: трите си имена, телефон номер и имейл адрес, които по смисъла на чл. 2, ал. 1 от Закона за защита на личните данни представляват, лични данни.

При регистрацията си в уебсайтa участниците декларират, че са запознати с настоящите Официални правила на кампанията и, че дават съгласието си за обработването на личните им данни от организатора на кампанията.

В случай че даден участник не е съгласен личните му данни да бъдат обработвани от Организатора, той не следва да отбелязва полето за даване на съгласие, като в този случай регистрацията му няма да бъде допусната.

Всеки участник може да спечели само 1 малка награда и да участва за спечелването само на 1 голяма награда при 1 смяна на масло с Shell Helix от минимум 4л или покупка на масло Shell Helix от минимум 4л от партньорските ни обекти, посочени на следния адрес: https://orbico-shelllubricants.bg/driveon/partners/.

Големите награди ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 04.12.2018 г. в присъствието на нотариус.

При изтеглянето на голямата награда, Организаторът ще изтегли в присъствието на нотариус и 5 резерви. В случай че някой от печелившите участници бъде дисквалифициран или не предостави регистрационния талон, като доказателство за покупката при получаването на наградата или се откаже от нея, ще бъде заместен от първата резерва в списъка, съответно следващата, която ще получи на негово място награда, в случай че е изпълнила указанията, посочени в настоящите Официални правила.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане на посочения от тях в регистрационната форма телефонен номер за контакт, а имената им ще бъдат публикувани на следният интернет адрес: orbico-shelllubricants.bg/driveon, както и на фейсбук страницата https://facebook.com/shellhelixbg.

Организаторът ще се свърже с тях в рамките на 7 дни от публикуването на имената им на следният интернет адрес: orbico-shelllubricans.bg/driveon, както и на фейсбук страницата https://facebook.com/shellhelixbg, за да провери самоличността им и да уговори предаването на наградата.

В случай, че участник не може да бъде открит в рамките на 7 дни от датата на публикуването му като печеливш участник, на посочения от него в регистрационната форма телефон за контакт, въпреки всички усилия, положени от страна на Организатора, то същият има право да го замени с резерва.

Участникът е длъжен да пази регистрационния талон като доказателство за покупка.

Голямата награда ще бъде връчена на печелившите участници по куриер, в 20 дневен срок,след като предварително бъде уточнен с тях, точен адрес за доставка.

При получаване на голяма награда,печелившият участник е длъжен да предостави на куриера регистрационния си талон като доказателство за извършената покупка или услуга. При получаването на наградата, печелившият участник подписва приемо-предавателен протокол, като доказателство за извършеното предаване.

Наградите са:

    2500 броя юбилейни колички Ferrari– които участниците могат да спечелят чрез изтеглянето на скреч карта в участващите автосервизи при закупуването на ShellHelixот минимум 4 л. или при направена смяна на масло с Shell Helix от минимум 4л.
    3 широкоекранни телевизора– които могат да бъдат спечелени чрез регистрация на промо кода от регистрационния талон на адрес: orbico-shelllubricants.bg/driveon

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди. Печелившите нямат право да преотстъпват, подаряват или продават наградите си на трети лица преди фактическото им получаване.

С включването си в кампанията, участникът потвърждава, че е запознат с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физически лица, съгласно който предметни   награди   на   стойност  над   30,00   лева,  са   облагаем   доход  за физическото  лице,  което ги получава.

За издаването на служебна бележка за облагаемия доход е необходимо печелившите участници да предоставят на организатора изискуемите по закон личните данни, включително адрес, на който организаторът може да изпрати съставения документ.

Организаторът на Кампанията не носи отговорност за каквито и да било такси, данъци или други финансови задължения, свързани с предлаганите награди, които остават за сметка на победителя, с изключение на данъците, които по закон са отговорност на Организатора на Кампанията.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара