Спечели новия Samsung Galaxy Watch с BodyConstructor!


Играта е приключила!

Печеливш: Михаела Цветанова



Участвай в играта на BodyConstructor и Samsung и спечели новия Samsung Galaxy Watch!

Даваме ти страхотен шанс да спечелиш смарт часовник от най-ново поколение, следвайки условията на нашата игра.

Тя ще продължи до 30 септември, а на 1 октомври ще изтеглим името на късметлията, който ще спечели новия Samsung Galaxy Watch!

Ето и условията на играта:

1. Харесай и сподели специалния ни пост във Facebook публично на своята стена

2. Отговори на въпроса: "Какво ще направя с новия Samsung Galaxy Watch, ако го спечеля?".

Нека те запознаем със Samsung Galaxy Watch. Това е най-нова генерация смарт часовник, който ти носи усещането за класически аналогов аксесоар, като за тази цел дори тик-така. Има две версии: с Bluetooth и LTE модел.

Galaxy Watch може да бъде винаги активен – не е необходимо да натискаш бутон, за да го включиш. Той постоянно е в готовност, защото не е просто часовник - това е галактическо устройство, с което правиш всичко. Абсолютно всичко.

С Galaxy Watch LTE отговаряш на обаждания, четеш съобщения, дори ако телефонът ти не е у теб. С този смарт часовник можеш и да плащаш безконтактно чрез приложението NFC Samsung Pay.

Обичаш да слушаш музика?  Galaxy Watch LTE стриймва любимите ти песни, свързва се с безжичните ти слушалки и така ти позволява да се движиш, без да се налага да държиш телефона си в ръка. И не се притеснявай - Samsung Galaxy Watch е с дяволски дълъг живот на батерията!

Разбира се, Galaxy Watch те стимулира да тренираш повече, като следи твоите физически показатели, мери твоя пулс и изразходваните калории. А какво се случва докато спиш? Samsung Galaxy Watch следи качеството на съня ти и прави анализ на етапите, през които минаваш, когато сънуваш. Така можеш да разбереш дали спиш добре и в колко дълбок сън изпадаш.

А когато се събудиш на сутринта, можеш да прегледаш програмата си за деня, за да не пропуснеш нищо важно. Естествено, ще я откриеш в твоя Galaxy Watch.

Сигурни сме, че вече искаш да притежаваш новия Samsung Galaxy Watch. Не губи повече време, а се включи в нашата игра сега!



Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара