Спечелете обувки по избор от NUWE shoes


Краен срок - 25 септември 2018

😍 ИГРА! 😍 Спечели модел по избор от NUWE shoes (http://nuwe.bg/). От теб искаме само да:
✔️ Напишеш в коментар кой номер обувки носиш
✔️ Споделиш тази публикация

Право на участие в игрите на Nuwe Shoes имат всички физически лица, навършили 18 години, пребиваващи на територията на Република България с изключение на служителите на „Нуве 2017”, както и членове на техните семейства. За участие в игрите не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт с марката Nuwe, нито заплащането на каквато и да било такса.

Не се допуска участие с фалшиви профили и прилагането на измамни методи с цел увеличаване шанса за печалба.

Включването в играта изисква потребителят да има регистриран профил в социалната мрежа Фейсбук – https://www.facebook.com/

За да се участва в съответната таймлайн игра, потребителят трябва да изпълни условията за участие, посочени в съответния пост към играта, публикувайки съдържание от свое име по указания начин в посочения за това срок. Ако такъв срок не е изрично писмено конкретизиран, се счита, че това е 5 дни от датата на публикуването на играта.

Добавяйки коментар, пост или осъществявайки каквато и да е дейност на фен страницата на Nuwe Shoes, участниците дават своето безусловно съгласие личните им данни да бъдат събирани от ОРГАНИЗАТОРА, в съответствие с неговата политика за поверителност. Всички забележки, предложения, идеи, графики или други материали, които участниците предоставят на ОРГАНИЗАТОРА в таймлайн игрите на Nuwe Shoes, стават собственост на „Нуве 2017”.

Ако механизмът за определяне на победители не е конкретизиран в текста към играта се приема, че печеливши се избират на случаен томболен принцип, включващ всички участници, изпълнили условията от т. 4.7.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да обяви имената на спечелилите най-късно в срок от 7 (седем) дни от края на играта с текст, който включва покана към участниците да изпратят личните си данни (имена, адрес за доставка, телефон за връзка) в лично съобщение, за да организира изпращането на наградите.

В случай че е спечелил, участникът трябва да се свърже с ИЗПЪЛНИТЕЛЯ по указания в поста за обявяване на печелившите начин и в срок.

Наградата се изпраща по куриер в срок до 30 дни от получаването на данните на посочения от участника адрес, като разходите са за сметка на ОРГАНИЗАТОРА.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара