Спечелете смартфони, колонки, раници и слушалки


Играта е приключила!

Печелившите не са обявени.



Хубавото настроение не свършва с лятната ваканция!

Пазарувайте в периода 01.09.2018 - 30.09.2018г. с Вашата дебитна или кредитна карта Mastercard® от ОББ, издадена до 31-ви август. С всяка трансакция на минимална стойност 10 лева имате шанс да участвате в томбола и да спечелите някои от нашите страхотни награди - комплект раница и слушалки – 300 броя, музикални колонки - 30 броя, голяма награда - 3 броя смартфон.

Всички картодържатели с персонални кредитни карти и дебитни карти “Mastercard”, издадени от „ОББ“АД до 31.08.2018 г. включително, които в периода на промоционалната кампания са направили минимум 1 (една) трансакция на минимална стойност 10 (десет) лева на физически или виртуален ПОС /безконтактно или контактно/, ще участват в томбола с награди. Трансакции с международен код на търговеца 7995 (залагане и хазарт) и трансакции с корпоративни карти не се включват в настоящата кампания.

За периода на кампанията, ще бъдат раздадени общо 333 /триста тридесет и три/ предметни награди, като след изтичането на периода на кампанията ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в присъствието на нотариус, печеливши участници, които ще получат предметни награди.
4. „ОББ“ АД ще раздаде следните награди:
* 3 (три) смартфона;
* 30 (тридесет) музикални колонки;
* 300 (триста) комплекта раници и слушалки..

На клиент, отговарящ на условията по т.2, може да бъде присъдена само една предметна награда в настоящата кампания.

Наградите се теглят на случаен принцип след изтичане на промоционалния период. „ОББ“ АД ще уведоми печелившите участници чрез данните за контакт, предоставени от тях на „ОББ“ АД и налични в системата на Банката към датата на теглене на наградите. В случай че предметната награда е спечелена от участник, който е подал неточни или непълни данни, или не може да бъде открит, наградата ще бъде предоставена на следващия по ред участник, който е изтеглен, съгласно списък на резервните участници, изтеглени за спечелването на награда.

Всички награди ще се получават лично от печелившите участници на място, в посочен банков клон на „ОББ“ АД, в срок от 15 работни дни, от момента на уведомяването. В случай че печеливш участник не се яви да получи наградата в 15 дневен срок , наградата ще бъде предоставена на следващия по ред участник, който е изтеглен, съгласно списък на резервните участници, изтеглени за спечелването на награда.


Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара