Пожелай си награда и я спечели от Kinder


Играта е приключила!

Печелившите са изтеглени и в момента са в процес на потвърждаване. Щом всички потвърдят участието си ще бъдат обявени на уебсайта.



Всеки, закупил продукт(и) с марка Kinder в рамките на промоционалния период, посочен в раздел 3, на стойност поне 5 лeва на една касова бележка, има право да участва.

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да въведе в уеб браузъра си уеб сайта на Промоцията www.kinder.com/50 („Сайтът“) и да следва указанията за Промоцията. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България, и достъпът до Сайта ще е възможен само за потребители от България. Процедурата за участие се осъществява в следните стъпки:

За да участва в томболата за разпределението на награди, потребителят трябва да се регистрира в Сайта. Регистрацията изисква въвеждането на име, фамилия, имейл, телефон, код на касовата бележка, потвърждение за навършени 18 години, приемане на Официалните правила на Промоцията.

За да се регистрира за участие в томболата, потребителят трябва да въведе номер на касовата бележка, която доказва закупуването на продукт(и) Kinder на стойност поне 5 лева, което закупуване се е случило в промоционалния период. Ако потребителят желае да участва в Промоцията повече от веднъж, това е допустимо с регистрацията на съответния брой касови бележки, всяка от които доказва закупуването на продукт(и) Kinder на стойност поне 5 лева.

Един и същ номер касова бележка може да бъде регистриран само веднъж.

След регистрацията участникът ще види екран за потвърждение на регистрацията.

Наградите в Промоцията се присъждат на случаен принцип, чрез томбола, в която се теглят печеливши участници от всички, регистрирани в рамките на промоционалния период, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се организира на 17 октомври 2018 г. Печелившите ще бъдат информирани по имейл спечелената от тях награда. Ако за наградата е необходима доставка, печелившият трябва да върне имейл с информация с валиден и пълен адрес. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и 5 резерви, в случай че спечелил не може да докаже участието си с предоставяне на регистрираната касова бележка, Организаторът не може да се свърже с него или спечелилият откаже наградата. Списъкът с кодовете на касовата бележка на печелившите участници ще бъде публикуван на сайта на промоцията след верифициране на техните участия.

Стойността на всяка от наградите не надвишава 500 лв. с ДДС. Наградите в Промоцията са 10 (десет), както следва:

Ваучер за посещение на картинг. Ваучерът за картинг покрива посещение на картинга на едно дете и един пълнолетен. Картингът ще бъде уточнен в съгласие с печелившия, след изтеглянето на наградата и установяването на най-близката налична картинг писта.

Ваучер за уикенд за четири лица, едно от които трябва да е навършило 18 г., в комплекс Камчия с посещение на планетариума в комплекса. Ваучерът включва две нощувки за четирите лица в хотел Лонгоз и посещение на Планетариума за четиримата. Ваучерът не включва транспортни разходи до комплекса.

Ваучер за запис на песен в професионално студио. Ваучерът включва разноските по наем на студиото и запис на песен. Студиото ще бъде уточнено в съгласие с победителя след изтегляне на наградата. Ваучерът не включва транспортни разходи до студиото.

Ваучер за заснемане на фотосесия от професионален фотограф в студио. Ваучерът не включва транспортни разходи до студиото.

Ваучер за кулинарен урок за цялото семейство с професионален шеф-готвач. Ваучерът не включва транспортни разходи до мястото на урока.

Ваучер за посещение на Перперикон с осигурена нощувка в региона за четири лица, едно от които трябва да е навършило 18 г. Ваучерът не включва транспортни разходи.

Облекло на принцеса с ваучер за посещение на замъка в Равадиново и фотосесия. Ваучерът покрива билети за замъка за три лица, едно от които трябва да е навършило 18 г. и хонорар на професионален фотограф. Ваучерът не включва транспортни разходи до и от Равадиново.

Ваучер за урок от професионален танцьор. Ваучерът включва хонорарът на преподавателя и не включва транспортни разходи.

Ваучер за арт курс и комплект за рисуване. Ваучерът включва разходите за курса и не покрива транспортни разходи. Курсът ще бъде уточнен в съгласие с печелившия след изтегляне на наградата.

Ваучер за Escape room приключение. Ваучерът включва посещение на escape room за 5 деца и не включва транспортни разходи до мястото на стаята.

Наградите не включват транспортните разходи до и от съответните места. Подробностите относно организацията на наградите и доставката им, която изисква логистика от страна на спечелилия и Организатора ще бъдат уточнявани между страните след изтегляне на наградата и валидиране на участието. Доколкото е възможно, Организаторът ще предостави на спечелилия наградата две алтернативи на доставка, между които спечелилият да избере.Ако поради непредвидени обстоятелства или поради причини извън контрола на Организатора и Възложителя награда или награди са увредени или дефектни, не се предвижда замяната им с друга награда или каквато и да е друга алтернатива.Снимките на промоционалните материали са илюстративни. Всеки печеливш на награда - физическо лице е длъжен да декларира и внесе дължимия данък върху дохода, представляващ пазарната стойност на получената награда, съгласно сроковете и изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ). Информация за Промоцията може да бъде получена на промоционалния имейл kinder50@publicis.bg

Наградите ще бъдат доставени от Организатора до победителите чрез куриер или пощенска услуга на посочения от печелившия адрес. За избягване на всякакви съмнения доставки на награди до адрес извън територията на България няма да се извършва. След изтегляне на спечелилите, те ще бъдат уведомявани по мейл и телефон за това. Спечелилите ще трябва да изпратят по мейл снимка или сканирано копие на касовата бележка за верифициране на участието. Спечелилият ще трябва да изпрати на Организатора точен адрес за получаване на ваучерите/предметните награди и да уточни в съгласие с него подробностите по получаването и организацията. Доставките ще бъдат осъществени в рамките на 4 седмици, считано от датата, на която победителят е изпратил пълен адрес за доставка и след като са уточнени всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни, от 9 до 18 часа. Детайлите по наградата ще бъдат допълнително уточнени с всеки спечелил – напр. на кой адрес да се доставят ваучерите, от кой най-близък доставчик (на курсове/уроци) ще бъдат получени, на коя дата могат да се възползват от наградата и др.т. Организаторът и Възложителят не носят отговорност и не са задължени да доставят награда в случай на неизпратен адрес в рамките на 10 дни, след като спечелилият е уведомен за наградата, при подаден непълен, грешен адрес или в случаите, когато спечелилият наградата не може да бъде открит на адреса и на телефонния номер за връзка при 2 независими опита за доставка. Наградите, свързани с допълнителна организация (на посещения, уроци и т.н.) ще бъдат организирани в срок до три месеца от свързване с печелившите и подробностите по тях ще бъдат уточнявани във взаимно съгласие. Наградите не могат да бъдат заменяни или спечелилите да изискват размяната им за паричната им равностойност нито да променят характеристиките и параметрите им.


Краен срок - 14 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара