Отговори на предизвикателството на AVON и спечели награди!


Играта е приключила!

Печеливши:
1. Веселина Добринова
2. Валерия Томова
3. Дарина Николова
4. Естел Кохлер
5. Цветомира Ивановa
6. Елиана Колева
7. Надежда Зенченко
8. Станислава Радославова
9. Светлана Стефанова
10. Валентина Недялкова



Всеки ден в Шоуто на Блондинките ослепителните ни водещи ще отправят предизвикателство към вас - включете се в Instagram предизвикателството на AVON!

Ето какво трябва да направите, за да спечелите дневните награди:
1. Последвайте AVONBULGARIA в Instagram
2. Споделете в Instagram снимка на миглите си с #avonbgextreme

Всеки ден някой от всички, изпълнили условието до момента, ще бъде изтеглен от Блондинките и ще печели награда – новата спирала Mark Big&Extreme + чифт пантофки с мигли!

С настъпването на есента, носталгично се сбогуваме със солените летни дни, както и с момичешкия, естествен, плажен вид. Време е за кралица Есен, а тя идва с пищност и съблазън в очите.

Тя идва с AVON Mark Big & Extreme - спирала за екстремна дължина и обем. С изкусителен екстеншън ефект като от козметичен салон. С четка за удължаване на миглите с къси и дълги косъмчета и с еластична формула за обем с 2 пъти повече еластичност от традиционните удължаващи формули на AVON, спиралата за мигли AVON Mark Big & Extreme гарантира изкусителен поглед, който обещава да прикове погледите на всички.  Спирала създадена за la femme fatale – дръзката, смела и горда жена – тази, която не чака своя принц чаровник, а отива и го грабва.

Грабни и ти своите награди в Instagram предизвикателството на AVON.


Краен срок - 24 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара