Спечелете 32 Milka лаптопа от Milka и Oreo


Играта е приключила!

Печеливши за периода
27.09 – 03.10.2018 г.

0884 019 ***
0898 878 ***
0898 943 ***
0893 434 ***
0886 849 ***
0878 888 ***
0887 301 ***
0888 287 ***

Печеливши за периода
20.09 – 26.09.2018 г.

0878 727 ***
0882 415 ***
0892 365 ***
0879 382 ***
0876 263 ***
0888 666 ***
0888 105 ***
0899 813 ***

Печеливши за периода
13.09 – 19.09.2018 г.

0877 565 ***
0878 956 ***
0898 919 ***
0885 245 ***
0876 257 ***
0897 526 ***
0895 123 ***
0885 967 ***



Купи продукти Milka и/или Oreo на стойност минимум 6 лв.
Покупката трябва да бъде отразена на ЕДНА касова бележка oт Lidl.

Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се извършва до 48 часа след края
на съответния период от Играта.

Можеш да регистрираш максимум 5 бележки за едно денонощие.

Печелившите ще получат имейл и трябва да пазят касовата бележка от Lidl, за да я предоставят при получаване на наградата.

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски обекти на Лидл България ЕООД и Лидл България ЕООД ЕНД КО.

Продукти, участващи в Промоцията: Milka шоколади, бисквити, бонбони и/или вафли и бисквити Oreo, независимо от вида и грамажа.

За да получат награда от Промоцията (Играта), печелившите са длъжни да запазят и предадат на куриера печелившата касова бележка и връчената и попълнена служебна бележка, съгласно т. XVIII от настоящите правила. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка.

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Купи Milka шоколади, бисквити, бонбони и/или вафли и/или бисквити Oreo (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 6 лв. От търговски обект на Лидл Българиря.
    Необходимо условие е закупуването на Milka и/или Oreo продукти на общата стойност от не по-малко от 6 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка oт Лидл България.

Стъпка 2: Регистрирай стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата https://game.milka.bg
    При регистрацията участникът трябва да въведе:
        - номера от касовата бележка от Лидл България
        - общата сума от закупените Milka и/или Oreo продукти
        - отговор на въпроса „Колко букви съдържа думата LIDL?” (captcha code)
        - мобилен номер
        - имейл
        - да потвърди (чрез чек-бокс), че:
            1. Че ще запази и предаде касовата бележка oт Лидл България на куриера при спечелване на награда.
            2. Че е прочел и е съгласен с Официалните правила на промоцията и желае да участва в играта.

Награди:

    Мilka лаптоп – общо 32 броя за периода на Промоцията (Игратa), разпределени на седмичен принцип, по 8 броя всяка седмица от периода на Промоцията, както следва:
        1. Период 1 – 13.09 – 19.09 включително – 8 броя печеливши лаптоп
        2. Период 2 – 20.09 – 26.09 включително – 8 броя печеливши лаптоп
        3. Период 3 – 27.09 – 03.10 включително – 8 броя печеливши лаптоп
        4. Период 4 – 04.10 – 10.10 включително – 8 броя печеливши лаптоп

Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта. Първите седем цифри (без националния код 00359) от телефонните номера на печелившите ще бъдат публикувани на https://game.milka.bg

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ имейл адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в което ще бъде предоставен линк към интернет форма, на която в 10-дневен срок могат да предоставят име, презиме, фамилия, ЕГН (за попълване на служебна бележка съгласно т. XVIII), телефонен номер, и адрес за получаване на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 10-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник може да направи максимум 20 регистрации за целия период на активността. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата касова бележка за закупените продукти Milka и/или Орео от Лидл България на куриера и попълнена служебна бележка (съгласно т. XVIII). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност. В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия. Организаторът се ангажира заедно с всяка награда на стойност над 30 лв. да осигури на участник, който е спечелил, документ, удостоверяващ стойността на наградата, както е описано в т. XVIII от настоящите правила.


Краен срок - 10 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара