Спечелете гейминг лаптоп Omen by HP и още много награди от HBO GO


Играта е приключила!

Имената не са публикувани онлайн съобразно изискванията за GDPR. Печелившите бяха изтеглени на 1 октомври, като победителите вече получиха наградите си чрез куриер.



Участието в тази Игра дава възможността да се спечели една от следните награди:

Моментна награда:

Всеки, който покаже ваучера с индивидуалния си HBO GO код – независимо дали печатен материал или карта-пластика, на щанда на HBO по време на събитието Aniventure Comic Con 2018 в периода 15.09.2018 г. - 16.09.2018 г., има възможността да получи една брандирана силиконова гривна (до изчерпване на количествата) с хитово заглавие, налично в HBO GO – Игра на тронове, Западен свят или Криптон.

Награда с теглене на томболен принцип:

Всеки, който е направил регистрация на HBO GO промо кода си в рамките на кампанията (от печатен материал или карта-пластика) в Срока на играта, участва автоматично в томбола за:

1 бр. лаптоп с гейминг конфигурация OMEN by HP;
2 бр. комплекти „Игра на тронове“ ( монополи, книга, чаша);
2 бр. комплекти „Западен свят“ (кит за обувки, чаша, ключодържател);
2 бр. комплекти „Семеен“ (дженга, раничка, чаша).

Наградите се предоставят от Организатора на Играта.

Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, с постоянен адрес на територията на Република България, което се е включило в Играта при спазване на условията за провеждането й.

Участници в играта могат да бъдат само директни абонати за услугата HBO GO – които ползват, ползвали са и ли ще ползват за първи път HBO GO с регистрация на кредитна или дебитна карта.

За получаване на моментна награда – силиконова гривна – всеки Участник трябва да покаже печатния материал с HBO GO промо код или картата-пластика с HBO GO промо код на щанда на HBO България на Aniventure Comic Con 2018 на 15.09.2018 г. - 16.09.2018 г., Интер Експо Център, зала 1.

За участие в томболата с награди – да регистрира своя индивидуален HBO GO промо код (от печатен материал или карта-пластика с HBO GO промо код) в периода 16.08.2018 г. - 30.09.2018 г. (виж как може да получиш HBO GO промо код по-долу).

Регистрации на индивидуален HBO GO промо код след 23:59 часа на 30.09 няма да бъдат включени в томболата за награда.

Регистрацията на кода изисква въвеждане на данни от кредитна или дебитна карта Visa или Mastercard. Безплатният период не се таксува. Всеки код може да бъде регистриран само с една кредитна/дебитна карта (виж кой може да се регистрира по-долу).

При проблем с регистрирането на HBO GO промо кода, всяко лице, което отговаря на изискванията за участие може да се свърже с помощния екип на Организатора на тел. 0800 46048 (безплатен за цялата страна). Всеки Участник се съгласява да предостави свои лични данни - име и фамилия, телефон за връзка. Участникът се съгласява, че тези лични данни могат да бъдат използвани за регистрацията и за целта на получаване на спечелената от него награда по т. 3.2 от тези условия. Печелившите участници предоставят допълнителна информация, както е описано по-долу.

КАК MOЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ КОД?

HBO GO промо кодовете за до 2 месеца безплатно ползване на онлайн стрийминг услугата се разпространяват във връзка с Aniventure Comic Con 2018.

HBO GO промо кодовете се раздават по повод Aniventure Comic Con 2018 по следните два начина:

HBO GO промо кодове под формата на печатен материал с отпечатан индивидуален промо код и препратка към страницата с правилата за участие в Играта. Получава се заедно с всеки поръчан билет за Aniventure Comic Con 2018 с наложен платеж през eventim.bg, в периода 16.08.2018 г. - 14.09.2018 г. Периодът на активация на кода на интернет страницата www.hbogo.bg/promo е 15.08.2018 г. – 30.09.2018 г.

HBO GO промо кодове под формата на карта-пластика с отпечатан индивидуален промо код и препратка към страницата с правилата за участие в Играта. Получава се на пропусквателните входове на Aniventure Comic Con 2018 на 15.09.2018 г. при влизане на първия ден на събитието и до изчерпване на количеството. Периодът на активация на кода на интернет страницата www.hbogo.bg/promo е: 15.09.2018 г. – 30.09.2018 г.

Право на регистрация имат само директни абонати на услугата HBO GO, които регистрират своя кредитна или дебитна карта Visa или Mastercard. Кодовете могат да се ползват от нови и настоящи абонати, както и от такива със спрени абонаменти, които се подновяват при условията на Играта. В зависимост от реда за регистрация и условията, на които отговаря, Участникът може да бъде: нов директен абонат, директен абонат със спрян или деактивиран абонамент, директен абонат, заплащащ абонамент към настоящия момент и директен абонат, който създава нов потребителски профил.

Условията за регистрация и безплатният период за ползване на услугата HBO GO са, както следва:

Вариант 1: нов директен абонат

Всеки нов директен абонат с нерегистрирана платежна карта и нерегистриран имейл в системата на HBO GO, може да участва в Играта при регистрация на HBO промо код през Срока на Играта като получава 2 месеца безплатен достъп до HBO GO. За целта Участникът следва следните стъпки за регистрация:

• На електронната страница www.hbogo.bg/promo натиска бутона „Регистрирай кода от ваучера тук“;
• Въвежда за първи път име, мейл, парола, отметки за нюзлетър и натиска бутон „Продължи“;
• Въвежда данни за издадена на негово име дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard и след това въвежда HBO промо кода от ваучера;
• При правилно изпълнение на посочените по-горе стъпки Участникът получава потвърждение за успешна регистрация и има правото да ползва 2 месеца безплатен достъп.

Участникът започва да заплаща абонаментна такса от началото на 3-тия месец, ако не е преустановил регистрацията си до 59-тия ден от безплатния период. Заплащането на абонаментната такса след изтичането на безплатния период се осъществява автоматично.

Вариант 2: директен абонат със спрян / деактивиран абонамент

Директен абонат на услугата HBO GO, който е използвал стандартния 1 безплатен месец до HBO GO и впоследствие е спрял абонамента или го е деактивирал преди начисляването на абонамента такса, може да участва в Играта с промо кода като получи един безплатен месец. Участникът следва следните стъпки за регистрация:

• От страницата www.hbogo.bg натиска бутона „Вход“ (за вече съществуващ, но спрян или деактивиран потребителския си абонамент), като използва възможността за вход за абонати без оператор;
• Въвежда име, мейл, парола, които е създал при началната си регистрация и натиска бутона „Продължи“;
• Повторно въвежда данни за издадена на негово име дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard, за да активира отново акаунта си и след натискане на бутона „Имаш ваучер?“ въвежда HBO промо кода от ваучера;
• При правилно изпълнение на посочените по-горе стъпки Участникът получава потвърждение за успешна регистрация и има правото да ползва 1 месец безплатен достъп. В ТОЗИ СЛУЧАЙ АБОНАТЪТ ПОЛЗВА 1 МЕСЕЦ БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП С КОДА ОТ ПРОМОЦИЯТА, който е допълнителен към вече използван 1 безплатен месец при началната регистрация.

Участникът започва да заплаща абонаментна такса от началото на 2-рия месец, ако не е преустановил регистрацията си до 29-тия ден от безплатния период. Заплащането на абонаментната такса след изтичането на безплатния период се осъществява автоматично.

Вариант 3: директен абонат, заплащащ за абонамент към настоящия момент

Директен абонат на услугата HBO GO, който е използвал стандартния 1 безплатен месец на достъп при първоначалната си регистрация и в момента продължава да плаща абонаментни такси, може да участва в Играта с HBO GO промо кода, като получи един безплатен месец. Участникът следва следните стъпки за регистрация:

• От страницата www.hbogo.bg натиска бутона „Вход“, като използва възможността за вход за абонати без оператор;
• Въвежда име, мейл, парола, които е създал при началната си регистрация и натиска бутона „Продължи“;
• Влиза в Настройки – меню Управление на абонамента
• Въвежда на номера на ваучера в поле Добавете ваучер
• При правилно изпълнение на посочените по-горе стъпки Участникът получава потвърждение, че има правото да ползва 1 месец безплатен достъп. В ТОЗИ СЛУЧАЙ АБОНАТЪТ ПОЛЗВА 1 МЕСЕЦ БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП С КОДА ОТ ПРОМОЦИЯТА, който е допълнителен към вече използван 1 безплатен месец при началната регистрация.

Участникът започва да заплаща абонаментна такса от началото на 2-ия месец, ако не е преустановил регистрацията си до 29-тия ден от безплатния период. Заплащането на абонаментната такса след изтичането на безплатния период се осъществява автоматично.

Вариант 4: директен абонат, който регистрира нов потребителски профил със същата платежна карта

Директен абонат със съществуващ потребителски профил, който регистрира нов потребителски профил с данни за вече регистрирана в системата на HBO GO платежна карта (дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard) и използва друга електронна поща за регистрацията на новия потребителски профил, може да участва в Играта, като получава 2 месеца безплатен достъп до HBO GO. За целта Участникът следва следните стъпки за регистрация:

• На електронната страница www.hbogo.bg/promo натиска бутона „Регистрирай кода от ваучера тук“;
• Въвежда за първи път име, мейл (различен от този на вече съществуващия абонамент), парола, отметки за нюзлетър и натиска бутон „Продължи“;
• Въвежда данни за издадена на негово име дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard, с която се заплаща вече съществуващ абонамент и след това въвежда HBO промо кода от ваучера;
• При правилно изпълнение на посочените по-горе стъпки Участникът получава потвърждение за успешна регистрация и има правото да ползва 2 месеца безплатен достъп.

Участникът започва да заплаща абонаментна такса от началото на 3-тия месец, ако не е преустановил регистрацията си до 59-тия ден от безплатния период. Заплащането на абонаментната такса след изтичането на безплатния период се осъществява автоматично.

Тегленето на печелившите участници ще бъде проведено на 01.10.2018 г. след 16:00 ч. в офиса на HBO България. В същия ден печелившите участници ще бъдат уведомени по мейл на мейл адреса, с който са направили регистрацията на HBO GO промо кода.

С оглед получаване на наградата, печелившите участници се задължават в петдневен срок от обявяването им за печеливши по реда на т. 5.2 и т. 6.1, да предоставят на имейл info@hbo.bg следните свои лични данни: име и фамилия, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка и ЕГН. С получаването на награда всеки печеливш участник се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи, печелившият участник се задължава като необходимо условие за получаване на награда да предостави информация относно своите пълни имена и ЕГН, които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на печелившите участници.

Печелившите ще бъдат уведомени по мейл на мейл адреса, с който са направили регистрацията на HBO GO промо кода. Мейлите – победители ще бъдат обявени и на фейсбук страницата на Aniventure Comicon 2018 ( https://www.facebook.com/comiccon.bg/

За да получат наградата си, посочена в т. 3, печелившите участници, определени по реда на т. 5, трябва да изпратят на имейл info@hbo.bg име, фамилия и телефон в срок от 5 (пет) дни. Организаторът ще използва посочените данни за връзка с победителя за уточняване на получаването на наградата.


Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара