Спечелете ховърборд от Studio Queen’s


Играта е приключила!

Печеливш: Йоан Михайлов



В промоцията има право да участва всяко физическо лице, относно което са налице условията, посочени в раздел II, т.2, наричано по-долу Участник, което следва да изпълни следните условия:
 а/ Участника трябва да коментира под което и да е видео публикувано в канала с името Studio Queen’s в YouTube.com ,качено от 31.08.2018 до 28.09.2018

НАГРАДЕН ФОНД: 1. Ховърборд
Допуска се отклонение във вида на наградите, показани във видео клиповете

Денят и начинът, по който ще бъде изтеглен печелившия участник ще бъде обявен в YouTube канала Studio Queen’s в епизода, качен на 31.08.2018г. 20:00ч.

Тегленето се осъществява от тричленно жури от страна на организатора Тимбарк България, чрез софтуер.

Организаторът запазва правото си да променя деня и часът на теглене на печелившите, но не по-късно от пет работни дни след 04.10.2018.

Печелившите участници ще бъдат обявени в 20:00ч във видеото качено на 05.10.2018г в YouTube канала Studio Queen’s, освен ако не се обяви друго във видеото от същата дата, но не по късно от 5 работни дни.

Ако участникът не предостави необходимите данни за доставка на наградата: три имена, точен адрес и мобилен телефон, или не може да бъде намерен в срок до 1 (един) месец от обявяването на името му като печеливш участник или ако се окаже, че не отговаря на условията за участие за раздаване на награди, Организаторът има право да не предостави наградата.

Наградата се изпрати чрез куриерска фирма на посочения от печелившия адрес най-късно до 25 работни дни, след като участникът е попълнил необходимите данни за извършване на доставката.

Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни от 9 до 18 часа. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.


Краен срок - 28 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара