Спечелете 5 екскурзии до замъка на Faber-Castell в Германия


Играта е приключила!

Тегленето на печелившите участници ще се проведе на 31.10.2018 г. с празнично мероприятие на публично достъпно място, като точният час и местоположение ще бъдат обявени от Организатора на сайта www.faber-castell.bg и на фейсбук страницата www.facebook.com/faber.castell.bg не по-късно от 24.10.2018 г.



Участието в Промоционалната игра е обвързано с покупка. Участниците трябва да закупят продукт/и на Faber-Castell на стойност 20 (двадесет) или повече лева с ДДС през периода от 27.08.2018 до 20.10.2018 г. от участващ в Промоционалната игра търговски обект по чл.3.3. по-долу, след което следва да попълнят предоставен на касата на търговския обект специално обозначен с наименованието на Промоционалната игра талон за участие и да го пуснат в урните/кутиите/ за талони, находящи се в този търговски обект. Организаторът не поставя ограничение дали покупката следва да бъде направена в брой, чрез кредитна или дебитна банкова карта на касата на съответния търговски обект.

Търговските обекти, включени в Промоционалната игра са обозначени със специален стикер на Промоционалната игра, снабдени са с урна за талони и имат право да раздават талони за участие в Промоционалната игра (наричани по-долу за краткост „Търговски обекти“). Търговските обекти ще бъдат известени на сайта на Организатора www.faber-castell.bg.

В срока на Промоционалната игра могат да се включват различен брой Търговски обекти, собственост на различни юридически лица Търговските обекти ще бъдат обявени на сайта на Организатора www.faber-castell.bg в срок от 3 /три/ дни след присъединяването им към Промоционалната игра. Актуален списък на всички участващи през срока на Промоционалната игра Търговски обекти е публикуван на сайта на Организатора www.faber-castell.bg обекти и може да бъде получен при запитване на е-мейл usg@hq.usg.bg.

Допълнително условие за участие в Промоционалната игра е лицето да е заплатило продуктите, да не ги е върнало в предвидения срок, а ако се е възползвало от правото на връщане на продуктите, да е пожелало върнатите продукти да бъдат заменени с нов/нови продукт(и) на Faber-Castell. Организаторът ще проверява дали спечелилите лица отговарят на настоящото условие преди връчването на наградите.

На всеки 20 лв. с ДДС от стойността на закупените продукти с марка Faber-Castell от Търговски обект участникът получава 1 бр. /един брой/ талон за участие в Промоционалната игра на касата на съответния Търговски обект.

В случай, че стойността на закупените от един участник продукти с марка Faber-Castell от Търговски обект надхвърля многократно 20 (двадесет) лева с ДДС, този участник получава кратен на общата стойност на покупката брой талони.

Не е необходимо участниците да нарушават целостта на една покупка на продукти с марка Faber-Castell с цел разделянето ѝ на няколко покупки на по-ниска стойност с цел получаване на повече от един талон за участие в Промоционалната игра.

Всяка покупка на продукти с марка Faber-Castell от Търговски обект дава две възможности за печалба на наградата от Промоционалната игра от съответния участник:
а. моментна награда съгласно описаното в Част 7 от тези Официални правила – на място на касата на Търговския обект;
б. право на участие за голяма награда съгласно описаното в Част 7 от тези Официални правила – в случай, че участникът е попълнил талона за участие в Промоционалната игра и го е пуснал в урните/кутиите/ за талони, находящи се в този търговски обект или е получил талона за участие и го е изпратил заедно с касовия бон чрез куриер на адрес гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 139, ет.2, United Stationary Group.

Във всеки получен на касата на Търговски обект талон за участие в Промоционалната игра, участникът следва да попълни следните данни:
• име и фамилия;
• телефон
• имейл адрес

Всеки талон за участие в Промоционалната игра следва трябва да бъде попълнен добросъвестно, законосъобразно и при спазване на правилата на настоящите Общи условия.

Един участник има право да участва с неограничен брой талони за участие през срока на Промоционалната игра с цел увеличаване на своя шанс за печалба при тегленето на печелившите участници за големите награди от Част 7 от тези Официални правила.

Предоставянето на талони за участие в Промоционалната игра се осъществява при спазване на настоящите Официални правила и ще продължи до 20.10.2018 г. или до изчерпване на предоставените от Организатора количества в Търговските обекти или до предсрочно прекратяване на Промоционалната игра от Организатора.

При всяка покупка на стойност 20 (двадесет) или повече лева с ДДС на продукти с марка Faber-Castell от Търговски обект участникът получава ШАБЛОН ЗА РИСУВАНЕ С ЖИВОТНИ - момента награда, предоставена на участника веднага на датата на покупката на касата на Търговския обект.

При всяка покупка на стойност 20 (двадесет) или повече лева с ДДС на продукти с марка Faber-Castell от Търговски обект участникът получава талон за участие в томбола за голяма награда ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL в Германия, област Бавария, гр. Щайн, ул. Нюренбергер № 2.

Всеки участник, спечелил голяма награда ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL следва да я използва през периода ноември – декември 2018 г.

Посоченият период е избран целенасочено от Организатора, тъй като по това време на печелившите голяма награда участници могат не само да посетят и обиколят с екскурзовод замъка, музея на молива и производството на Faber-Castell, а същевременно ще имат възможност да се насладят на забележителностите на Нюрнберг, Германия и провеждания през този период на годината традиционен Коледен базар на града.

Организаторът поема за своя сметка определените от него разходи при оползотворяването от всеки печеливш участник на голяма награда ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL, които включват и се изчерпват до транспортни разходи, разходи за хотелско настаняване до 3 /три/ броя нощувки и разходи за организирани посещения до замъка, музея на молива и производството на Faber-Castell.

Организаторът не поема пътни и каквито и да е било други разходи на участниците, възникнали във връзка с получаване на награди от Промоционалната игра.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени в присъствие на нотариус, избран от Организатора, чрез томбола на базата на надлежно и четливо попълнените талони, които са били пуснати в специалните урни за талони за участие съгласно изискванията на Официалните правила.

Тегленето на печелившите участници ще се проведе на 31.10.2018 г. с празнично мероприятие на публично достъпно място, като точният час и местоположение ще бъдат обявени от Организатора на сайта www.faber-castell.bg и на фейсбук страницата www.facebook.com/faber.castell.bg не по-късно от 24.10.2018 г.

Всеки участник има право да спечели само една голяма награда ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL с една талон за участие. В случай, че при тегленето на печелившите участници в томболата за големите награди от Промоционалната игра бъдат изтеглени повече от един талон за участие с данните на едно и също лице, това лице се обявява за печеливш участник само за първата спечелена по реда на теглене голяма награда, а на негово място следва бъде изтеглен нов талон за участие в Промоционалната игра, който да бъде определен за печеливш наградата.

Организаторът ще уведоми печелившите участници на посочения от тях в талона за участие телефонен номер в рамките на до 2 /два/ работни дни след датата на теглене на томболата, като ще уточни с всеки от тях в какъв срок ще могат да получат своите награди.

Големите награди ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL се получават от печелившите участници в централния офис на Организатора на адрес гр. София, район Младост, бул. „Цариградско шосе“ № 139 срещу предоставяне на следните документи:
- оригинален екземпляр от касовата бележка или фактурата за удостоверяване на стойността на направената покупка и вида на закупените стоки;
- валидна лична карта за удостоверяване на самоличността на печелившия.

Организаторът предава на всеки печеливш участник всички необходими документи и информация за оползотворяване на спечелената от него голяма награда ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL чрез подписване на приемно-предавателен протокол.

Големите награди ЕКСКУРЗИЯ ЗА ДВАМА ДО ЗАМЪКА НА FABER-CASTELL се получават лично от печелившия участник или от изрично упълномощен от него представител с
нотариално заверено пълномощно .

Когато печеливш участник няма навършени 18 години към датата на получаване на спечелената от него голяма награда, той трябва да бъде придружен от свой родител/настойник/попечител.


Краен срок - 20 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара