Спечелете 20 комплекта бисквити “Анелия”


Краен срок - 26 септември 2018

Играй и спечели! Снимай 📷 любимата си бисквитка, публикувай я в коментар под поста и можеш да спечелиш един от двадесет комплекта бисквити Анелия!

Всеки участник може да участва само с един валиден фейсбук профил. Коментари от дублиращи се профили, регистрирани от едно и също лице се считат за невалидни. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

Коментари, които не отговарят на общите условията ще бъдат считани за невалидни без допълнително уведомление и няма да участват в тегленето на наградите.

В тегленето на наградите участват само тези снимки и коментари, които са оставени под визията на Играта на фейсбук страницата на „Победа“ (https://goo.gl/dYsDM4 ) и отговарят на поставеното условие.

За всеки участник ще бъде зачетено само едно участие за тегленето на наградите, независимо от броя заявени такива.

За печеливши ще бъдат определени на случаен принцип 20 (двадесет) от участниците, изпълнили условията за участие, описани в т. 2.1., от които: 20 души ще спечелят по комплект бисквити “Анелия” включващ: 1 кутия Анелия мляко, 1 кутия Анелия какао, 1 кутия Анелия овесени ядки, 1 кутия Анелия сандвич ванилия, 1 кутия Анелия сандвич кафе.

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 18:00 ч. на 27.09.2018 г. на фейсбук страницата на Организатора ( https://goo.gl/dYsDM4 ).

Оповестяването на печелившите ще се извърши с разкриваща визия, в която ще се съдържат: име, фамилия и профилна снимка на печелившите потребители, както и спечелената награда, съгласно описания по-горе механизъм.

Печелившите участници могат да получат своята награда след изпращане на лично съобщение до фейсбук страницата на „Победа“ (https://goo.gl/dYsDM4), предоставяйки своите три имена, мобилен телефон и адрес за доставка.

Всеки печеливш участник се съгласява да получи Наградата като се съобразява с общите условия на куриерските компании, с които работи Организатора и без да предявява допълнителни претенции към тях, доколкото те, с поведението си, виновно не затрудняват процеса на доставката.

Организаторът се задължава да поеме транспортните разходи по изпращане на наградите.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара