Спечелете 3 смарт телевизора SONY KD-49XF7596 4K Ultra HD LED


Играта е приключила!

Печеливши: Марина Янева, Даниела Димитрова и Милена Димитрова



Кампанията се организира и провежда във фирмените магазини на Организатора и в магазините на Praktiker, Mr. Bricolage, Bauhaus и HomeMax на територията на Република България.

В Кампанията участват всички лица, които в обявения период са:

Закупили един или повече от промоционалните продукти на „Оргахим“ АД, участващи в кампанията (Раздел 5) и са регистрирали кода от касовата бележка на покупката в регистрационната форма на уеб страницата https://transformacii2.spiritpaints.bg/

Всеки Участник участва в Кампанията от свое име и има право, в случай, че бъде изтеглен, да получи наградата съгласно условията на настоящите Общи условия.

С регистрирането на код от касова бележка в уеб страницата всеки участник декларира, че е запознат с Общите условия, разбира ги и приема да ги изпълнява. Организаторът има право едностранно да прави промени в Общите условия, без предварително да уведомява за това участниците. Участниците се задължават да спазват тези промени от датата на влизането им в сила, а именно от публикуването им в уеб страницата на кампанията.

Всеки участник носи отговорност за коректното попълване на данните си при регистрация. При несъответствие в данните Организаторът не носи отговорност.

Участието в Кампанията е обвързано с покупка на поне един от следните продукти от категорията „Spirit бази за тониране“:

- Spirit Tint Base White Matte – 1L, 2.5L, 5L
- Spirit Tint Base White Satin – 1L, 2.5L, 5L
- Spirit Tint Base Semitransparent Matte – 1L, 2.5L, 4.8L
- Spirit Tint Base Semitransparent Satin – 1L, 2.5L, 4.8L
- Spirit Tint Base Transparent Matte – 1L, 2.5L, 4.5L
- Spirit Tint Base Transparent Satin – 1L, 2.5L, 4.5L

Наградите от Кампанията са общо 3 смарт телевизора SONY KD-49XF7596 4K Ultra HD LED, съответно предназначени за трима печеливши.

В края на Кампанията на случаен принцип ще бъдат избрани трима печеливши участници, измежду всички регистрирали кода от касовата бележка на покупката си и спазили условията за участие, чрез онлайн софтуер за теглене на награди, в присъствието на нотариус. Резултатите от тегленето на наградите са окончателни и не подлежат на оспорване на каквото и да е основание.

Всеки участник може да получи само една награда.

Списъкът на печелившите участници ще бъде публикуван на уеб страницата https://transformacii2.spiritpaints.bg/ до 10 дни след крайния срок на Кампанията.

След избирането на печелившите те ще бъдат уведомени писмено (с имейл), както и с телефонно обаждане на посочените от тях контакти в регистрационната форма.

За да получат наградата си, при осъществена връзка с организатора печелившите участници следва да предоставят данни за доставка – три имена, телефон за контакт и точен адрес.

Наградите се получават срещу представена касова бележка от покупката.

В случай че със спечелилият награда Участник не е осъществен контакт в рамките на 10 работни дни, ще се проведе ново теглене за съответната награда, докато тя не бъде предоставена на последващ печеливш.

Ако предоставените данни за получаване на награда са непълни или неточни или не отговарят на условията, Организаторът няма да бъде отговорен за предоставянето на наградите.

Печелившите ще получават наградите до посочен от тях адрес чрез куриерска фирма и с предварително прозвъняване от страна на куриерите за свързване с печелившия. Разходите за доставка са за сметка на Организатора.

Наградите се получават срещу представена касова бележка от покупката, както и документ за самоличност само и единствено с цел валидиране на предоставените данни за доставка от спечелилия.

Организаторът уведомява участниците в играта, че трябва да пазят старателно касовата бележка и да съхранят нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу нечетливи, скъсани или с увредена цялост бележки, както и такива, на които не се разчита задължителният за регистриране код!

При неприемане на наградата след посещение и опит за връзка от куриера и Организатора (например, но не само, в случай на грешен адрес или в случай, че на адреса не бъде открито лице за получаване на наградата), наградата ще бъде върната от куриера на Организатора и спечелилият участник губи правото си да получи наградата. В този случай Организаторът не носи отговорност за непредоставянето на спечелената награда.

Организаторът няма ангажимент да предоставя награда на спечелил участник, предоставил непълни или неверни данни.


Краен срок - 31 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара