Спечелете 5 ваучера по 100 лв. от Sportsrespect.com


Краен срок - 14 септември 2018

Как да подготвиш ученика само за 100 лв. от семейния бюджет?

Вярваш или не, от изминалата есен насам в дома ти са се натрупали куп умалели, неактуални, или вече излишни вещи на твоя ученик, в които се крият поне 200 лв. в помощ на новата учебна година...

Заеми се още сега и добави обява →

В подкрепа на развитието на спортните умения у децата, OLX съвместно с Sportrespect.com ти предоставя възможност да спечелиш ваучер на стойност 100 лв. за спортни стоки за новата учебна година!

Как да участваш?
Необходимо е да извършиш поне една покупка на промо опция или пакет с обяви в периода 27.08.2018-14.09.2018 за своя активна обява в категории Бебето и детето или Спорт, книги, хоби... и готово – ще участваш в томбола за 5 ваучера на стойност 100 лв., всеки за пазаруване в Sportsrespect.com!

Всички потребители, които закупят някоя от платените функционалности на OLX (допълнителна обява, пакет за допълнителни обяви или промо опция) за категориите “За бебето и детето” и “Спорт, книги, хоби” през периода на кампанията, ще бъдат включени в Томбола за награда – един от общо 5 ваучера на стойност 100 лв., предоставени от онлайн магазин www.sportrespect.com. Ваучерите ще могат да се използват за покупка от онлайн магазина в рамките на 30 дни от предоставянето им. Ваучерите няма да важат за стоки, които са с намаление или в промоция. Победителите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 21.09.2018 (в рамките на следващата работна седмица след края на кампанията). Организаторът ще се свърже с победителите в срок от 7 (седем) работни дни , считано от тяхното изтегляне.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара