Спечелете Sony PlayStation 4 1TB + 3 игри от METRO


Играта е приключила!

Печеливш: Магазин 25, клиентски номер: 24151



Подгответе се за училище с голямото МЕТРОчасие - всичко за ученика под ръкa!

Промоционална кампания „Купете от каталог “Отново на училище” и спечелете страхотна награда“

От 7 до 26 септември 2018 всеки клиент, закупил продукти от каталог „Отново на училище“ („Голямото МЕТРОчасие“) на минимална стойност 25 лв. с ДДС в магазини МЕТРО (с изключение на складова база Слънчев бряг), автоматично се включва за участие в промоционалната кампания и в тегленето за специалната награда: Sony PlayStation 4 1TB + 3 игри!

Всяко лице може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка покупка на продукти от каталог “Отново на училище” на минимална стойност 25 лв. с ДДС се счита за едно участие. Всяка покупка на стоки от каталог „Отново на училище“ над 25 лв. с ДДС, отразени в една фактура се счита за едно участие, независимо от стойността на покупката.

Всяко лице закупило продукти от каталог „Отново на училище“ на минимална стойност 25 лв. с ДДС има възможност да спечели следната награда:
- 1 брой Playstation 4 1TB + 3 игри. Цена: 649,00 лв с ДДС

Печелившият участник ще бъде определен при провеждане на теглене на случаен принцип чрез използване на специализиран софтуер до 1 октомври 2018 г. в централния офис на Организатора.

Организаторът няма да използва процедури, нито специализирания софтуер по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградата. Резултатите от тегленето, както и печелившият участник ще бъдат отразени в протокол , който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година. При тегленето ще бъде избран 1 печеливш участник, както и 2 резервни участници.
Наградата е със стойност над 30,00 лв. с ДДС. С получаването на такава награда Печелившият се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи, Печелившите се задължават, като необходимо условие за получаване на награда, да предоставят информация относно своите пълни имена и ЕГН, които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на Печелившия.

Печелившият ще бъде информиран за спечелването на наградата чрез данните за контакт, които са предоставени при регистрацията му като клиент на Организатора, в срок до 20 дни след края на Промоционалната кампания. В случай, че Печеливш участник откаже получаването на награда, наградата ще бъде предоставена на резервен участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Информация за печелившият – клиентски номер ще бъде публикувана на уеб страницата на Организатора след 01.10.2018 г.

Наградата не може да бъде заменена за пари в брой или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено. Наградата може да бъде получена от законния представител на клиента, или всяко лице, което ползва МЕТРО карта на законово основание. Организаторът може да изиска от участниците да потвърдят тяхната самоличност, чрез предоставяне на необходимите документи.


Краен срок - 26 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара