Спечелете безжични слушалки Beats Solo 3


Играта е приключила!

Печеливш: На случаен принцип бе изтеглено името на Facebook потребителя ЦУПЕ ТО.



СПЕЧЕЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ BEATS SOLO 3!

Право на участие в Играта имат лицата, които отговарят на всички изисквания, посочени по-долу („Участник/Участници“):

- Са харесали страницата на Организатора във Facebook;

- Са дали 5 –звездна оценка (ревю) във страницата;

- Са направили във Fecbook CHECK-IN и са се тагнали със снимка от щанда на Организатора в мол Парадайс Център (публикациите на стената на Организатора във Facebook задължително трабвя да са публични);

- Са пълнолетни;

- Лица под 18 години могат да участват само, ако за целта се снимат с родител или настойник;

С участието си в Играта Участниците декларират, че имат навършени 18 години, или са се снимали със Родител или настойник, и че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си в Играта. С участието си в Играта Участниците дават изричното си съгласие техните име и фамилия и снимките, които могат да им бъдат направени, ако спечелят Награда от Играта, да бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на Организатора.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА.

При участие в Играта в съответствие с настоящите Общи условия Участниците ще имат възможност да спечелят награда, осигурена от Организатора във връзка с провеждането на Събитието и Играта („Наградата)

Награда в кампанията – със съответната ѝ пазарна цена:

1 бр. Безжични слушалки Beats Solo 3 – 574 лв

Наградата се предоставя на спечелилия Участник, в съответствие и при изпълнение на условията по т. VI.4 по-долу. Спечелилият Участник няма право да получат паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Наградата ще се изтегли на 01.10.2018 г. от представител на Организатора, чрез томбола на случаен принцип в присъствието на НОТАРИУС.

Името на спечелилия Участник се обявява до 22:00 часа на 02.10.2018 г. на интернет страницата и Facebook страницата на Организатора.

Спечелилият Участник ще бъде потърсен чрез лично съобщение във Facebook, изпратено от Организатора към профила, с който участника е взел участие в кампанията, от страницата на Организатора във Facebook www.facebook.com/KirovHighEnd, в срок от 5 работни дни след провеждане на томболата по т. VI.1 по-горе, за да бъде уговорено време за получаване на Наградата, което не може да бъде по-късно от две седмици след датата на провеждане на томболата по т. VI.1 по-горе.

Спечелилият Участник има право да получи своята Награда срещу подписване на приемо-предавателен протокол. Наградата се получава на щанда на организатора Киров Хай-Енд БГ ЕООД, находящ се на етаж -1 в Търговски център Парадайз Център, при следните условия:

1) Участникът да потърси своята Награда в срока по т.VI.3;

2) Участникът да предостави валиден документ за самоличност, чиито данни да отговарят на въведените име и фамилия във Facebook, удостоверяващ самоличността на спечелилия Участник, както и от документа за самоличност да е видно, че Участникът отговаря на изискванията по т. IV.3.1.A). В случай че спечелилият Участник не може да получи Наградата лично, същата може да бъде взета от изрично упълномощено от него лице, което представи заверено пълномощно за получаване на Наградата. Ако спечелилият Участник, живее извън София и няма възможност да дойде на място на щанда на Организатора или да изпратят упълномощен представител, може да получи наградата си чрез куриерска фирма, като цената за доставка е за сметка на Участника. Същия следва да удостовери самоличността си, като изпрати от Facebook акаунта, с който участва в играта, копие на личната си карта и съответните данни за доставка.

При неспазване на условията по т. IV.5 и VI.4. по-горе, включително ако спечелилият Участник не се яви да получи своята Награда в срок съгласно т. VI.4.1) по-горе, спечелилият Участник няма право да получи Наградата, която му е определена. В този случай, Организаторът не носи никаква отговорност за непредоставянето на Наградата, нито за обезщетяване на изтегления Участник, който не е получил Наградата си, поради приложение на тази т. VI.5.


Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара