Конкурс "Нарисувай ми приказка" към Кампания "Веселите зъбки 2018"


Играта е приключила!

Победители от индивидуалните участници са:

"Червената шапчица" - Синем Ахмед, гр.Добрич, 7 години
"Трите прасенца" - Беркай Мустафов, 8 години, гр.Попово
"Царството на магьосниците" - Таня Славкова, гр.Троян, 13 години

Детските градини, участвали и победили в конкурса, са:

ДГ Иглика гр.Плевен ( ПГ Слънчо), ДГ Щастливо детство гр. Плевен (ПГ Весели калинки и Първа Б група Бонбончета)
ДГ Надежда гр.Плевен (група Слънчо )
ДГ Незабравка гр. Варна( IV А група Мики Маус, II В група Буратино IV В група Пчелички)
142 ДГ гр.София ( 4 А група) и 51 ДГ Щурче гр.София (група Шарено петленце)
ДГ Евгения Кисимова гр.Велико Търново (Група Ариел )
ДГ Златното ключе гр.Бургас ( група Моряче, група Делфинче, група Слънце, 4 А група Морски свят)
ДГ 9 Пчеличка гр. Добрич ( 3 А и Б група)
ДГ Първи юни гр.Добрич ( група Мики Маус)
ДГ Десислава гр.Пловдив (група Звездица)
ДГ "Синчец" с.Първомай общ.Петрич (група "Пчелички")



Кампаниятa „Веселите зъбки” се провежда за шеста поредна година в периода от 20.09. до 31.10.2018. Инициативата е на dm България и се осъществява с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари (СБЗ). Кампанията е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители и цели да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче.

За родителите с деца на възраст 3-7 години са предвидени 30 000 пакета, които те могат да получат на каса от 4.10.2018 във всеки един dm магазин до изчерпване на наличностите им. Те съдържат: брошура с талони за безплатен преглед и отстъпка за избрани продукти за устна хигиена, подарък продукт за грижа за зъбките на най-малките и забавен пъзел „Веселите зъбки“, който след сканиране със смартфон „оживява“ и чрез забавна песничка учи малките деца как да мият зъбите си.

Допълнително 20 000 родители с деца до 7 години ще могат да получат брошури с талони за безплатни прегледи и отстъпка за продукти за устна хигиена, валидни от 18.10. до 31.12.2018. Отстъпката важи както за популярни марки продукти, така и за харесваната и обичана от най-малките собствена марка на dm - Dontodent. Раздаването на талоните за безплатен стоматологичен преглед ще започне на 04.10.2018 г. във всички 73 магазина на dm в 25 града в България.

Получаването на пакета „Веселите зъбки“ и на брошурите с талони не е обвързано с покупка или извършване на профилактичен стоматологичен преглед. Необходимо е единствено родителите заедно с децата си да посетят най-удобния магазин на dm България и да попитат на касата за материалите на кампанията.

В рамките на кампанията " Веселите зъбки 2018" се провежда и конкурс "Нарисувай ми приказка". Всеки индивидуален участник до 14 години и всяка група от детска градина може да се включи в конкурса с изпращането на творческа работа, като например рисунка, скулптура, колаж или всякакви други творби, на тема „НАРИСУВАЙ МИ ПРИКАЗКА“. Наградите в конкурса за индивидуалните участници ще бъдат 3 броя с посещение на "Музейко" и 10 групови награди за печелившите групи от детски гради с посещение на куклено представление в техния град.

Участниците в конкурса са разделени в две групи:
- Индивидуално участие за деца на възраст до 14 години (включително) и
- Групово участие на групи от детски градини с деца от 3 до 6 години (включително).

Участието в Конкурса по никакъв начин НЕ Е обвързано с покупка!

Всеки участник може да се включи в конкурса с изпращането на творческа работа, като например рисунка, скулптура, колаж или всякакви други творби, на тема „НАРИСУВАЙ МИ ПРИКАЗКА“. Творческите работи могат да се изпълнят с всякакви материали по избор и трябва да бъдат изпратени по един от следните начини:
- на електронна поща: marketing@dm-drogeriemarkt.bg
- на Facebook страницата ни: https://www.facebook.com/dmBulgaria
- на пощенския адрес на Централата на dm България: гр. София 1574, ул. „Никола Тесла“ № 5, ет. 6.

При изпращане на творбите по пощата на посочения пощенски адрес, на пощенския плик трябва да бъде посочено: «За конкурса «Веселите зъбки 2018».
Творческите работи могат да бъдат предадени и в най-удобния за участника dm магазин. Всички творчески работи трябва да бъдат озаглавени, като на гърба/в придружаващо писмо на всяка творческа работа е необходимо да бъдат четливо написани:

• За индивидуални участници:
– име на детето и име на родител /настойник/попечител;
– възраст на автора /навършени години/;
– населено място;
– точен адрес и телефон за връзка на родител /настойник съотв. попечител/, електронен адрес на родител /настойник съотв. попечител/;

• За група от детска градина:
– име на детската градина (включително име на директора на детската градина, група и име на учител/възпитател);
– възраст на авторите /навършени години/;
– населено място;
- брой деца в групата;
– точен адрес и телефон за връзка, електронен адрес на детската градина, както и на директора на детската градина и/или учителя/възпитателя на участващата група;

Всички получени творби на участниците – без значение дали са пристигнали по пощата, по електронен път или са били оставени в някой от магазините на Организатора, ще бъдат снимани и качени (публикувани) от Организатора в специално създаден албум на Facebook страницата на Организатора на следния адрес: https://www.facebook.com/dmBulgaria. Организаторът си запазва правото по своя преценка да снима и качи в специално създадения албум на Facebook страницата си на адрес https://www.facebook.com/dmBulgaria само творчески работи, които отговарят на изискванията и условията на Конкурса. Само творческите работи, качени в специалния албум на Facebook страницата на Организатора, ще участват в Конкурса „Нарисувай ми приказка” за спечелване на наградите на Организатора.

Творческите работи ще се приемат от Организатора в периода от 20.09.2018 г. до 31.10.2018 г. включително. Когато творческите работи са изпратени по пощата, меродавно за определяне на обстоятелството дали творческата работа е изпратена в срок, е пощенското клеймо при изпращане (творческата работа е пусната чрез „Български пощи” ЕАД), съответно, датата посочена на товарителницата при приемане на пратката (когато творческата работа е пусната чрез куриер).

1. Победителите в Конкурса - общо 13 на брой, от които 10 победители от груповите участници и 3-ма победители от индивидуалните участници, ще бъдат избрани от петчленна комисия на Организатора (членовете на комисията се определят свободно от Организатора) измежду всички участници от съответната категория (индивидуална или групова), чиито творчески работи са били качени (публикувани) от Организатора в специално създадения албум на Facebook страницата на Организатора, по реда на настоящите условия и правила. Критериите за избор се определят едностранно от комисията на Организатора. Основен (но не единствен) критерий при определяне на победителите е творбата да представя по възможно най-оригинален начин темата „Нарисувай ми приказка“ към Конкурса „Веселите зъбки 2018“. Избирането на победителите ще се проведе на 05.11.2018 г. в Централата на дм България ЕООД в гр. София, ул. „Никола Тесла“ № 5, ет. 6, като за направения избор ще бъде съставен протокол. За избягване на всяко съмнение, събраните харесвания и споделяния на снимките на творческите работи, участващи в Конкурса „Нарисувай ми приказка“, няма да бъдат вземани предвид при определянето на победителя на голямата награда.

Родителят (настойникът/попечителят) на детето-победител или директорът на детската градина или учителят/възпитателят на групата-победител ще бъдат уведомени за наградата от Организаторите чрез телефонно обаждане от служител на отдел Маркетинг на dm България ЕООД на посочения на гърба на творческата работа/в придружаващото писмо телефон за уточняване условията и мястото за получаване на наградата. Уведомяването ще се извършва до 5 (пет) дни, считано от деня на определянето на победителя в конкурса. Информация за победителите ще бъде обявена най-късно на 14.11.2018 на Facebook страницата на дм България ЕООД - www.facebook.com/dm.Bulgaria, като наградените творчески работи също ще бъдат публикувани на нея.

В Конкурса ще бъдат раздадени общо 10 награди при груповите участници и 3 награди при индивидуалните участници.

Всяка една от 10-те групови награди се състои в посещение на куклен театър за децата от спечелилата група от детска градина в рамките на Нощ на театрите на 15. или 16.11.2018г. (представлението е дневно)

Всяка от 3-те награди за спечелилия индивидуален участник се състои в посещение на „Музейко“ (гр. София, ул. „прoф. Боян Каменов“ № 3) от спечелилия индивидуален участник, заедно с двама родители (настойници, съотв. попечители) + брат/сестра или заедно с родител (настойник, съотв. попечител) + брат/сестра или друг член на семейството.Общият брой на членовете на семейството, които могат да посетят „Музейко“, освен спечелилият индивидуален участник, не може да надхвърля трима души. В случаите, в които спечелилият участник не живее в град София, Организаторът ще осигури транспорт до град София и обратно. Видът транспорт ще бъде предварително съгласуван между Организатора и родителя (настойника, съотв. попечителя), като това може да бъде автобусен транспорт, железопътен транспорт или възстановяване на разходи за гориво до 250 лв. с ДДС, ако транспортът се осъществява с личен автомобил. Освен това, по желание на родителя (настойника, съотв. попечителя) Организаторът на конкурса може да осигури за своя сметка нощувка за двама в гр. София във връзка с посещението на „Музейко“, като условията и мястото на нощувката за двама се определя еднолично от Организатора.

Посещенията на Музейко ще се проведат в рамките на м. ноември 2018 след предварително съгласуване с родителя (настойник/попечител) на спечелилия участник.

В случай, че не е възможно посещение на кукленото представление на децата от детската градина-победител или посещението на Музейко от индивидуалния печеливш по причини, за които дм България ЕООД не отговаря, като например липса на необходимото съдействие от страна на учителя/възпитателя и/или директора на детската градина, родителя (настойник/ попечител), обективни пречки и т.н., то победителят губи правата си върху наградата.

Участниците в Конкурса, спечелили награда съгласно тези условия и правила, нямат право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност.

Краен срок - 31 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара