HiPP търси 200 тестери на HiPP Junior COMBIOTIC®


Играта е приключила!

Печелившите ще бъдат уведомени по имейл.



Тествайте HiPP Junior COMBIOTIC® сега, безплатно!

Децата имат специални хранителни нужди, дори след като са достигнали 12 месеца. Затова HiPP Junior COMBIOTIC® им осигурява точното количество важни градивни елементи за растежа.

Децата започват да откриват света и да стават все по-активни. По време на тази фаза на растеж, витамин D е особено важен за здравословно развитие. Заедно с калция, витамин D играе жизненоважна роля в костния метаболизъм и спомага за развитието на здрави кости. Ето защо HiPP Junior COMBIOTIC® е обогатен с витамин D, за да се гарантира, че вашето дете получава всичко необходимо, особено през зимните месеци.

Искате ли да тествате HiPP Junior COMBIOTIC® безплатно?

Тогава регистрирайте се до: 20.09.2018. Ще изберем 200 тестери от всички регистрации, които получим.

Кандидатствайте да бъдете тестер от 30 Август до 20 Септември 2018 г., чрез попълване на регистрационната бланка по-горе. На случаен принцип ще изберем 200 от всички коректно попълнени регистрации, на които ще изпратим тестер HiPP 3 Junior Combiotic до посочения адрес. Ако сте избран да бъдете тестер, ще бъдете уведомен след 22 септември 2018 г. На всички избрани тестери ще бъде изпратена анкета, в която да попълнят своите впечатления. Адресът и телефонът трябва да бъдат коректно посочени в регистрационната бланка. Те са необходими за куриера, за да бъде доставена пратката.

Десет от всички попълнили анкетата ще получат HiPP кутии за съхранение на мляко.



Краен срок - 20 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара