Спечелете LG преносим високоговорител PH3


Играта е приключила!

Печеливши:
Georgi Karamfilov печели LG преносим високоговорител PH3
Tatiana Stefanova, Tatyana Antonova, Stefka Georgieva Atanasova, Юлето Стефанова и Анна Димитрова печелят награда изненада



Истинското забавление се нуждае от изключително звуково преживяване! 🎶

Научете повече за саундбаровете от LG и се включете в лятната ни игра, от която може да спечелите преносим високоговорител PH3 или подарък изненада от LG! 🎁

Какво трябва да направите? Ще ви показваме един от тях всяка седмица – а вие отидете на официалната страница на LG или на нашия YouTube канал (http://spr.ly/6184DShqs), разгледайте ги и си изберете едно или повече продуктови видеа, копирайте линковете им и ни ги споделете в коментар под публикацията, като ни изброите и характеристиките на продукта от видеото, които най-много ви допадат! 🙌

Първият ни продукт е саундбарът SJ4, който е едновременно компактен, елегантен и удобен за употреба! Според вас коя негова характеристика е най-добра? 😍 След като решите, ви остава само да ни споделите линка на видеото от тази страница: http://spr.ly/6185DShqt.

Увеличете шансовете си за награда и участвайте във всички рундове!

*Измежду всички отговорили, ще изтеглим петима от вас, които печелят подарък изненада от LG и един, който ще спечели LG преносим високоговорител PH3. В играта участват всички коментари до 18:00 ч. на 19.08.2018 г. Тегленето ще се проведе на 21.08.2018 г.

По време на Играта участниците трябва да отговарят на въпросите на Играта в продължение на три седмици съгласно настоящия Регламент на играта (наричан по-нататък: Регламент на играта) и според темата, съответстваща на настоящия Регламент на играта. 5-те победители ще бъдат избрани в края на Играта измежду хората, дали и качили правилните отговори, както и 1-ият получател на основната награда измежду участниците, отговорили правилно на всеки въпрос.

Въпросите на Играта са свързани с различните продукти на LG. Играчите ще трябва да коментират продуктовите видеоклипове на LG, качени на официалния YT канал на LG (https://www.youtube.com/user/LGBulgaria), който ще включва коментар за видеоклипа в YT, включващ любимите функции на продукта за всеки отделен продукт. Предварително качените видеоклипове за продукти могат да бъдат намерени на официалния YT канал на LG, както и на официалните местни страници на LG.com за съответните продукти. Отговорите трябва да бъдат включени като коментар под съответните постове за играта на канала във Facebook на LG България.

Организаторът си запазва правото да преглежда всеки коментар от гледна точка на контекста и формалните принципи и да отхвърля качването или да изисква изтриването му, ако не съответства на съдържанието на Регламента на играта, закона или друга разпоредба, етичната норма и т.н., или ако накърнява другите или нарушава правата, законните интереси, религиозните, етническите връзки, етичните или моралните норми на други хора или бизнес интересите на Организатора или Организиращата страна, или тяхната репутация, или настоящия Регламент на играта.

Награди: 5 подаръчни пакета от LG

Основна награда: 1 преносим Bluetooth високоговорител PH3

Победителите ще бъдат избрани чрез теглене на наградите измежду Играчите, които отговарят изцяло на всяко посочено по-горе условие и на съдържанието на настоящия Регламент на играта. 5 играчи ще спечелят подаръчен пакет от LG, а 1 играч ще вземе основната награда.

Тегленето на наградите ще бъде извършено от Организатора или от Организиращата страна един работен ден след приключването на последната седмица от Играта. Ако по време на Играта няма коментар, съответно няма Играч, който да отговаря на всяко изискване за участие, тогава Организаторът или Организиращата страна не избира победители.

Победителите ще бъдат обявени от Организатора или от Организиращата страна чрез Сайта 1 (един) работен ден след приключването на Играта.

Организаторът или Организиращата страна се опитват да уведомят победителите максимум 2 (два) пъти в рамките на максимум 5 (пет) работни дни след избора на победителите, като напишат коментар под коментара на победителите във Facebook. Ако победителите не реагират чрез съобщение през Facebook/Messenger на уведомленията на Организатора или на Организиращата страна в рамките на 3 (три) календарни дни от последното уведомление, тогава, по отношение на победителя, това означава загуба на права, което означава, че в бъдеще той/тя няма право да получи наградата.

Що се отнася до получаването на наградата, Организаторът, съответно Организиращата страна, след уведомлението ще обсъди спечелването на награда чрез съобщения през Facebook/Messenger. Ако победителят трябва да предостави допълнителна информация, за да получи наградата, Организаторът или Организиращата страна задава въпросите си в съобщенията през Facebook/Messenger, като определя крайния срок за отговор и използва посочените там данни за контакт с Играча.


Краен срок - 19 август 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара