Спечелете 8 незабравими уикенда с Jaguar


Играта е приключила!

Печелившите за седмица (03.08.2018) са:
1. Димитър Митев - гр. София
2. Славяна Висулчева - гр.София

Печелившите за седмица (10.08.2018) са:
1. Николай Минчев - гр. София
2. Вергиния Стефанова - гр.София

Печелившите за седмица (17.08.2018) са:
1. Александър Кинчев - гр. София
2. Анатоли Йорданов - гр.Варна

Печелившите за седмица (24.08.2018) са:
1. Жорж Туджаров - гр. София
2. Недялко Борачев - гр. Варна




Samsonite ви подарява незабравим уикенд с Jaguar!

​Скъпи приятели, Samsonite и Jaguar ви предоставят трета поредна година възможността да посетите очарователни нови места и да се насладите на 8 уикенда с любими за Вас хора! За да участвате, попълнете своите данни на сайта ни в периода 30.07.2018г. - 24.08.2018г. Тегленето на печелившите участници и обявяването им ще бъде всяка седмица съответно на 03.08 – двама, на 10.08 – двама, на 17.08 – двама и на 24.08 - двама.

Всеки регистрирал се в играта, участва във всички седмични тегления, но може да спечели само веднъж. Победителите ще бъдат обявени на настоящата страница в указаните дати. Победителите получават уикенд с избран от тях модел кола марка Jaguar /моделът е обект на наличност в съответния уикенд и след уговорка с МОТО Пфое/ и гориво в размер до един резервоар от Samsonite.

Тегленията на победителите ще бъдат извършени на следните дати: 03.08 – двама, на 10.08 – двама, на 17.08 – двама и на 24.08 - двама; Имената на победителите ще бъдат обявени на сайта на Samsonite в деня на тегленето.

Ще бъдат изтеглени общо 8  награди – тест-драйв уикенд с модел автомобил на Jaguar, с предоставено безплатно гориво в размер до един резервоар. Десетте победители ще бъдат изтеглени на лотариен принцип като ще може да участва всяко лице, български гражданин, което има правоспособност да управлява автомобил и е навършило 18 години. За да бъде валидна регистрацията е необходимо да ни изпратите   следните реквизити: Име, телефон, мейл, град. Имайте предвид че на печелившите участници ще бъдат изискани лични данни при придоставянето на автомобила по изисквания на МОТО ПФОЕ България. Това може да включва копие на документи за самоличност.

Датите на уикендите както и моделите на Jaguar са обект на допълнително уговаряне с представителството на МОТО ПФОЕ България.

Място на провеждане:
Тест-драйв уикендите ще бъдат провеждани на територията на Република България. Автомобилите не могат да напускат територията на страната и следва да бъдат получени срещу надлежно попълнени документи от представителството на МОТО ПФОЕ България в градовете София или Варна.

В настоящата игра можете да участвате с не повече от една регистрация за целия период. Но регистрацията важи за всяка от седмичните награди. Един участник може да спечели само веднъж в периода на играта.

Всеки участник се съгласява да посочи своите имена, телефонен номер за връзка и имейл. Регистрации, неотговарящи на тези критерии, се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

Във всяка игра се допуска участието на един телефонен номер, който служи като идентификация за конкретен участник. Второ име, регистрирано със същия номер, се отстранява от играта и няма право да получи награда, дори да е било изтеглено по време на жребия.

В игри, свързани със законови възрастови ограничения, не се допускат за участие лица, ненавършили определената възраст. Участници, които не са посочили нужните данни, не участват в разпределението на наградите. Наградите се пазят за срок от 30 дни от датата на изтеглянето им. След този период печелившите губят правото си да ги получат.

Във всяка от игрите на А.Т.Г. Лайфстайл ООД един участник има право само на една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш в една и съща игра, губи правото да получи втората награда. В една игра участникът може да получи две награди, само ако в играта се разиграва и голяма награда.



Краен срок - 24 август 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара