Спечелете барбарони, куфари и флашки Queen’s


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.promo.queens.bg/winners



Queen’s те предизвиква: Дай ни идеи за предизвикателства и можеш да грабнеш страхотна награда!

Регистрирай се в платформата ни или влез с Facebook профила си, сподели ни твоята идея за супер якото предизвикателство в зависимост от седмичната тема и можеш да спечелиш награда!

За да се включи в играта, Участникът трябва да генерира поне 1 (една) идея за предизвикателство в специално създадената за играта страница www.promo.queens.bg .

Всеки потребител участва еднократно в томболата, независимо от броя идеи за предизвикателства, които е генерирал. Всеки потребител може да генерира неограничен брой идеи за предизвикателства.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

Генерираните от участниците идеи за предизвикателства следва да са изцяло в съответствие с с добрите нрави и действащото законодателство, включително, но не само да не съдържат нецензурни и неприлични думи, изрази и др., както и да не подтикват към действия, които биха могли да създадат опасност за увреждане на здравето на лицата, които в последствие може да изпълняват предизвикателствата. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез
Изпълнителя публикуваното от участниците съдържание на страницата www.promo.queens.bg. Изпълнителят има правото еднолично или след нареждане от страна на Организатора да сваля или не публикува всяка идея за предизвикателство, която по негово усмотрение нарушава горните изисквания или тези Официални правила.

Наградите в Играта “QUEEN’S CHALLENGE” са 4 барбарона Queen’s, 4 куфара Queen’s и 16 USB флашки Queen’s, като победителите са 24 (двадесет и четири).
Победителите ще бъдат теглени всяка седмица на томболен принцип чрез специализиран софтуер. Всяка 1 от 4-те седмици ще бъдат раздавани по 1 барбарон Queen’s, 1 куфар Queen’s и 4 USB флашки Queen’s.

Печелившите участници ще бъдат общо 24 (двадесет и четири) и ще бъдат публикувани на страницата www.promo.queens.bg . Колкото повече идеи за предизвикателства дава даден участник, толкова по-голям е шансът му да спечели. Всеки участник има право да спечели само 1 награда. Всяка седмица ще бъдат обявявани по 6 (шест) печеливши съответно на 29.08., 05.09., 12.09. и 19.09.2018г.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена контактна форма, която ще им бъде изпратена по е-майл. Наградите се изпращат на посочените от печелившите адреси изцяло за сметка на Организатора.


Краен срок - 16 септември 2018

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара