Спечелете 5 комплекта с продукти NuCrema


Играта е приключила!

Печеливши: Марина Николова, Илия Бърборчев, Галя Димитрова, Петя Димова, Цеци Георгиева



Помогни ни да изберем новия слоган на NuCrema и спечели кошница, пълна с изкушения! ⭐🍫😋

Познаваш добре шоколадовия характер на NuCrema - имаме нужда от твоята помощ! Гласувай в коментар за едно от изброените предложения:

▶️NuCrema- направено с любов
▶️NuCrema - сладки моменти
▶️NuCrema - за всеки случай
▶️Любимата ви NuCrema

На 10-ти септември ще обявим 5 печеливши, както и слогана, събрал най-много гласове.

Нека гласуването започне👉🏽СЕГА!

След края на играта ще бъдат раздадени следните награди:  5 награди х 1 комплект с продукти NuCrema

1. За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните условия, описани по-долу: 
Да отбележи в коментар под публикацията близък човек и да сподели кои са най-сладките им моменти заедно.
2. Всеки участник в играта има шанс да спечели само една награда за периода на играта.
3. Тегленето на наградите ще се извърши на 10.09.2018 г. на случаен принцип. Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията.
4. Печелившите ще бъдат обявени публично на Facebook страницата на NuCrema www.facebook.com/nucrema.bg. В срок от 2 (два) работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата, печелившите трябва да предоставят три имена, телефон, актуалeн и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната посредством лично съобщение. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.
5. Организаторите имат право да изискат личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Организаторите на Играта имат правото да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не се присъжда. Участниците в Играта са предварително запознати с условията и дават съгласието си да покрият всички данъчни задължения, произлизащи от наградата.

1. Спечелилите наградите ще бъдат обявявани според описаното в т.4 от раздел III на настоящите ПРАВИЛА.
2. Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 30 (тридесет) работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.
3. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда от страна на спечелил участник.
4. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини, извън неговия обхват или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившите с награда на сходна или по-висока стойност.

Краен срок - 10 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара