Спечелете почивка за двама в Катарино СПА Хотел


Играта е приключила!

Печеливши:
Седмица 1: Мария Кирякова
Седмица 2: Дарина Стоянова



През пролетта стартира нова ера за Катарино СПА Хотел. Елегантната визия и дизайн на комплекса са вдъхновени от лястовиците, свили гнезда в живописната местност Катарино, както и от завладяващите гледки към Пирин и Рила.

Всичко в Катарино СПА Хотел е подчинено на "уелнес" философията и любов към природата, с цел постигане на хармония на духа, ума и тялото – от локацията на хотела в подножието на вечнозелените гори, близо до ски пистите на Банско, но далеч от шума на курорта, през концепцията за собствено производство, СПА процедурите и възможностите за активен релакс, до изчистения интериор на 139-те стаи и апартаменти.

Планински уют, чиста храна, хармония и релакс... вдъхновени от Природата! Това е Катарино СПА Хотел. Сега слушателите на Радио Fresh! имат шанс чрез жребий да спечелят две седмични награди – почивка за двама* с две нощувки в Катарино СПА Хотел, ако се включат в играта и отговорят вярно на седмичния въпрос, изпращайки имейл на адрес igra@radiofresh.bg.

Седмичният въпрос ще откриете в тематичната ни публикация в официалната страница на радио Fresh!, а отговора му в сайта на хотела hotelkatarino.com.

*датите за престой подлежат на допълнителна резервация, спрямо заетостта на хотела и извън периода 21.12.18-16.02.19.


Краен срок - 31 август 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара