Печелете всяка седмица награди с Weleda


Играта е приключила!

Печеливши:
Стоян Динев, който ще получи постелка за йога
Петрана Станчева, която ще получи спортна бутилка
Ивелин Марков, който ще получи крачкомер
Пролетка Иванова, която ще получи постелка за йога
Петър Василев, който ще получи спортна бутилка
Денимир Спасов, който ще получи крачкомер
Нели Патева, която ще получи постелка за йога
Христина Иванова, която ще получи спортна бутилка
Пепа Георгиева, която ще получи крачкомер
Атанас Тодоров, който ще получи постелка за йога
Елица Василева, която ще получи спортна бутилка
Надежда Петрова, която ще получи крачкомер
Евелина Иванова, която ще получи постелка за йога
Владимир Емилов, който ще получи спортна бутилка
Тодор Василев, който ще получи крачкомер
Биляна Гоцева, която ще получи постелка за йога
Александър Александров, който ще получи спортна бутилка
Василен Костов, който ще получи крачкомер
Полина Стоянова, която ще получи постелка за йога
Доника Христова, която ще получи спортна бутилка
Елена Драганова, която ще получи крачкомер
Евелина Иванова, която ще получи постелка за йога
Лиляна Станева, която ще получи спортна бутилка
Галин Иванов, който ще получи крачкомер
Васил Иванов, който ще получи постелка за йога
Дана Христова, която ще получи спортна бутилка
Атанас Полеганов, който ще получи крачкомер
Сузана Маринова, която ще получи постелка за йога
Анелия Димитрова, която ще получи спортна бутилка
Петър Петров, който ще получи крачкомер
Атанас Илиев, който ще получи постелка за йога
Албена Венкова, която ще получи спортна бутилка
Надежда Георгиева, която ще получи крачкомер
Димитър Атанасов, който ще получи постелка за йога
Петя Маркова, която ще получи спортна бутилка
Ирена Илиева, която ще получи крачкомер
Сузана Янева, която ще получи постелка за йога
Иван Вълчев, който ще получи спортна бутилка
Тодор Иванов, който ще получи крачкомер
Андрей Стоянов, който ще получи постелка за йога
Слави Тодоров, който ще получи спортна бутилка
Таня Русенова, която ще получи крачкомер
Даяна Николова, която ще получи постелка за йога
Станислав Георгиев, който ще получи спортна бутилка
Ивелина Русенова, която ще получи крачкомер
Анелия Георгиева, която ще получи постелка за йога
Венци Василев, който ще получи спортна бутилка
Албена Ангелова, която ще получи крачкомер



ПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ВСЯКА СЕДМИЦА С WELEDA

Изберете натурална грижа при схващания и отоци от Weleda и всяка седмица може да спечелите спортен аксесоар

Арниката е известна като „планинско злато“ заради изключителната си ефикасност при мускулни и ставни травми, за облекчаване на болката и успокояване на двигателната система.

Сега Вашите покупки на продукти с арника на WELEDA Ви дават възможност да печелите атрактивни спортни аксесоари всяка седмица: спортна бутилка, постелка за йога или крачкомер.

Може да участвате с покупки, направени в периода 01.05.2018г. - 31.12.2018г., като следвате следните стъпки:

Стъпка 1 : Закупете минимум един продукт с арника на Weleda.
Стъпка 2 : Регистрирайте номера на касовата бележка тук.

* Една касова бележка може да бъде регистрирана от участник САМО ВЕДНЪЖ.
* Всеки регистриран брой касови бележки се натрупва за участие в тегленията на наградите.
* Пазете касовата бележка, за да можете да получите наградата си.

Участието в Играта за седмични награди е обвързано със закупуванете на поне 1 /един/ продукт с арника от марката Weleda (Масло с арника 50мл / 100мл /200мл, Душ-гел с арника 200мл) от някой от нашите партньори (официалният дистрибутор, опоменат на българския етикет трябва да е Селекта Интернационал ЕООД), в срока на провеждане на промоционалната кампания и регистрация на номера на касовата бележка на нашата Инетрнет страница: www.weleda.bg

Участници, регистрирали касови бележки за закупени промоционални продукти, участват в томбола за спечелване на седмичните награди: постелка за йога, спортна бутилка или крачкомер. Регистрирането на номера на една касова бележка дава право на участие в тегленето за седмичните награди до края на промоционалния период, като това право се прекратява само когато регистрираната касова бележка е печеливша – в тези случаи, участникът печели съответния подарък, а бележката се изключва от по-нататъшни тегления.

Броят включвания на един участник в тегления е пропорционален на броя регистрирани номера от касови бележки за участие. Например: При регистрация на 5 /пет/касови бележки, всяка от която съдържа като минимално условие поне 1 /един/ брой продукти с арника от марката Weleda (Масло с арника 50мл / 100мл /200мл, Душ-гел с арника 200мл), участникът ще бъде включен пет пъти в тегленията за седмичините награди

Забележка: Ако една касова бележка съдържа няколко броя от промоционалните продукти, това не дава право тя да се регистрира няколко пъти, тъй като условието е да има поне 1 брой от промоционалните продукти.

Една касова бележка може да бъде регистрирана от участник САМО ВЕДНЪЖ.

Всеки регистриран брой касови бележки се натрупва за участие в тегленията на наградите.

При регистрация на номер на касова бележка/и, удостоверяваща/и закупуването на поне 1 или повече броя продукти с арника от марката Weleda, участникът се включва автоматично в тегленията за седмична награда. В случай че спечели седмична награда, участникът губи правото си за участие за награда занапред, считано от момента на уведомяването му по телефон и/или имейл относно спечелването на съответната награда.

Всеки вторник ще се раздават по 3 награди чрез теглене на победители на случаен принцип: една постелка за йога, една спортна бутилка и един крачкомер.

Седмичните награди ще се теглят всеки вторник, стартирайки от 15.05.2018г. (15.05, 22.05, 29.05, 05.06, 12.06, 19.06, 26.06, 03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08, 28.08, 04.09, 11.09, 18.09, 25.09, 02.10, 09.10, 16.10, 23.10, 30.10, 06.11, 13.11, 20.11, 27.11, 04.12, 11.12, 18.12, 25.12, 01.01). В тях ще се включат всички регистрирани кодове от касови бележки, удостоверяващи закупуването на минимум 1 /един/ промоционален продукт описан в Раздел 3, т. 2, считано от началото на Играта. Всяка седмица ще се теглят 3 печеливши и 3 резерви.

Печелившите ще бъдат обявявани на Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/WeledaBG/  и ще бъдат информирани с мейл в рамките на 48 часа от изтеглянето им.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от един участник (с един и същ имейл и/или телефон) за периода на Играта!

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично" вместо Участниците и/или други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността ще бъде автоматично дисквалифициран от Организаторите. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторите, като Организаторите не дължат обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или нарушение на правилата на активността.

ЗА ДА ПОЛУЧАТ НАГРАДИТЕ, ОБВЪРЗАНИ С ПОКУПКА, СПЕЧЕЛИЛИТЕ УЧАСТНИЦИ ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ РЕГИСТРИРАНИТЕ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, В СЪСТОЯНИЕ, КОЕТО ПОЗВОЛЯВА БЕЗПРОБЛЕМНОТО ИМ РАЗЧИТАНЕ И ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕДАДАТ ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА НАГРАДА.

С ЦЕЛ ИЗБЯГВАНЕ НА ЗЛОУПОТРЕБИ ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ЛИЦА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ БЕЗКОМПРОМИСНО НЯМА ДА ВРЪЧВАТ НАГРАДИ, ОБВЪРЗАНИ С ПОКУПКА, НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ ПЕЧЕЛИВШИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ!

Печелившите участници, ще бъдат известени на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/WeledaBG/  и чрез имейл и/или телефон, в отговор на който в рамките на 5 работни дни могат да заявят адрес за получаване на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си след изпращането на известието в посочения срок, губят правото си да получат наградата. В този случай Организаторите обявяват за печеливш първия по ред участник, изтеглен като резерва от съответната томбола и връчва наградата по реда, установен по-горе. При не потвърждаване на получаването на известие за наградата от първия по ред участник, изтеглен като резерва, процедурата продължава чрез обявяване на следващ печеливш от резервите по реда, в който са изтеглени в томболата, и така до изчерпване броя на изтеглените резерви. Ако нито един от обявените за печеливш не потвърди получаването на наградата по посочения в тази точка ред, съответната награда остава неразпределена.

Седмични награди ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер след предоставяне на адрес за доставка, но не по-късно от 20 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето в рамките на 10 работни дни може да бъде получена наградата. За непотърсени награди в този срок, ще бъде проведена процедура за обявяване на следващ печеливш от резервите по реда, в който са изтеглени в томболата до изчерпване броя на изтеглените резерви.

Наградата следва да бъде получена от спечелилия участник. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес за доставка от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия и поеме задължението да му я предаде в тридневен срок от получаването. В този случай Организаторът не носи отговорност за получаване на наградата от спечелилия участник.


Краен срок - 31 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара