Спечелете награди от Shell и радио Fresh


Играта е приключила!

Печеливши:

06.08
Емил Маджаров
Райна Атанасова
Кристиян Бандев
07.08
Димчо Димов
Ренета Димитрова
Иво Богданов
08.08
Албена Ангелова
Янко Костов
Петър Данаилов
09.08
Стефан Пачеръзов
Миглена Кръстева
Екатерина Георгиева
10.08
Светослав Буеклиев
Иван Матев
Румяна Викторова
13.08
Даниела Димитрова
Румен Янков
Валентина Йорданова
14.08
Светла Караджова
Мустафа Исметов
Mирослав Tодоров
15.08
Руска Димитрова
Яница Богданова
Димитър Ангелов
16.08
Ачо Димитров
Александър Данчев
Теодора Димова
17.08
Иван Митев
Йордан Блажев
Галина Емилова




Лятото обича пътешествията, а твоята кола обича качествено гориво! Включи се в лятното приключение "На път с Shell и радио Fresh!"

Слушай радио Fresh! и участвай в играта! Всеки делничен ден ще задаваме въпроса на деня. Отговори с имейл на igra@radiofresh.bg, като добавиш имената си, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, ако спечелиш. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия! Влез и във facebook, за да си подготвен за играта! Разбери повече за предимствата на горивата Shell, сега с обновена формула, с добавки от ново поколение.

Победителите ще теглим чрез жребий в "Power Request" с Надя. Очакват ви страхотни награди от Shell - всеки делничен ден трима от вас ще печелят ваучер за гориво на стойност 25 лв. + колекционерска количка.

Горивата Shell са създадени за максимална ефективност и оптимална работа на всеки двигател. Така където и да отиваш, го правиш с увереност.

Последното поколение горива Shell съдържа новата технология DYNAFLEX, която помага за постигането на върхово представяне и ефективност на двигателя.  И тъй като бензинът и дизелът се различават по своите основни характеристики, то компанията разработи специална DYNAFLEX формула за всеки вид гориво.

Краен срок - 17 август 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара