Спечелете много награди-изненади от Perrier


Играта е приключила!

Печеливши:
Сет за коктейли със стек Perrier печелят:
@shekrova
@kristyna_j
@angelovamanuela

Батерия за мобилен телефон със стек Perrier печелят:
@nikolovadarina
@polly_kolarova_artist
@minkova_ralica

Чадър със стек Perrier печелят:
@minkova_ralica
@annrieta71
@grozdii
@fillawa
@dobreva_petya

Хавлия със стек Perrier печелят:
@itsdeniiss
@hristina_ivanova_hristina
@eng.mariq_zlatkova
@__veselina___
@ander4o
#saynotoordinaryBG

Сет за коктейли със стек Perrier печелят:
@yulia.terzieva
@venom.ayax
@kosta_bk

Батерия за мобилен телефон със стек Perrier печелят:
@aslavovv
@Vasilka Ivanova
@marinela_dacheva

Чадър със стек Perrier печелят:
@shakemyhandchump
@m.at.vasileva
@valentinadamyanova
@villy_n_bg
@ekaterina_geor

Хавлия със стек Perrier печелят:
@Даниел Стефанов
@elisa.bethhhh
@ant_weis
@howhaber
@Димитър Иванов

И тези 3 късметлии, които печелят кутии, пълни догоре с Perrier награди:
@Daniel Borisov
@_666_the_lost_alien_
@Nikolaj Nikolov



Играта „Say Nо to ordinary/ Kaжи не на обикновеното“,  се организира и се се провежда във Facebook страницата на Perrier BG & в Instagram страницата на perrierbg https://www.instagram.com/perrierbg/ със задължително условие за всеки един участник да:
1/ Направи своя авторска снимка на забавен, летен момент с щурите Perrier стикери /да ги залепи на избран от него предмет – на любимия таблет, на лаптопа, на мобилния телефон, на своята чаша, на бюрото, в колата, на колелото, на бутилката освежаващо Перие и т.н /
2/ Да публикува направената снимка така че да се вижда публично в неговия Facebook и/ или Instagram profile с #saynotoordinaryBG
3/ Снимките следва да са налични към датата на обявяване определяне на спечелилите и за печелившите към датата на получаване на наградите.
4/ Perrier стикери могат да бъдат получени от посочените обекти в страната, изборени в Приложение №1 към настоящите правила.

Броят на стикерите е ограничен и е възможно да се изчерпят в даден обект, описан в Приложение №1, преди изитачане на срока на играта.

Стикерите се получават при покупка на вода Perrier в посочените обекти в Приложение №1.
Стикерите могат да се използват за неограничен брой снимки и от неограничен брой хора.

На 3.09.2018 се изтеглят и трима големи победители, участвали в играта през целия й период 17.07.2018 г. до 02.09.2018 г. които печелят големи награди   - Perrier кутия с изненади за забавление.Снимките на участниците следва да са налични към датата на определяне на печелившите и получаване на наградите.

Наградният фонд за всички периоди общо за цялата игра се състои от:
3 (три) големи награди, а именно трима участника ще получат по един Perrier подаръчен комплект с продукти, които казват НЕ на обикновеното.

Всеки от подаръчните комплекти съдържа:
· 1 брой Perrier чадър
· 1 брой плажна кърпа
· 1 брой Perrier тефтер
· 1 брой Perrier power bank / мобилна батерия 
· 1 стек Стек Perrier 0.5л PЕТ
· Настолна игра When I dream

32 малки награди, раздавани сътоветно в двата периода:
· 10 броя Perrier чадъра & стек Perrier 0.5л PET;
· 10 броя хавлии Perrier & стек Perrier 0.5л PET:
· 6 броя сета за коктейли Perrier & стек Perrier 0.5л PET,
· 6 броя PERRIER батерия за мобилен телефон & стек Perrier 0.5 л PET

Победителите за всеки от 2-та периода ще бъдат обявени съответно на 7 август, 3 септември 2018 г. и се публикуват във Facebook страницата на Perrier за България Perrier BG https://www.facebook.com/search/str/%23saynotoordinaryBG/keywords_search & в Instagram страницата на perrierbg https://www.instagram.com/perrierbg/ с хаштаг #saynotoordinaryBG

Победителите след края на играта, както и големият победител, се теглят на 03.09.2018 година и се публикуват във Facebook страницата на Perrier за България Perrier BG https://www.facebook.com/search/str/%23saynotoordinaryBG/keywords_search & в Instagram страницата на perrierbg https://www.instagram.com/perrierbg/ с хаштаг #saynotoordinaryBG

В случай на форсмажорни или извънредни обстоятелства извън своя контрол, включително по собствена преценка, Организаторът си запазва правото да заменя спечелената награда с такава от подобен вид и/или еквивалентна стойност.

При публикуване на победителите се публикува само първото име и буквата на второто име от потребителското наименование на участниците във facebook или instagram профила на съответния печеливш (ако няма посочено второ име в профила на участника се публикува потребителското името на участника във facebook или instagram). Имената, както е посочено по-горе, на печелившите участници ще бъдат обявени на във Facebook страницата на Perrier за България Perrier BG & в Instagram страницата на perrierbg https://www.instagram.com/perrierbg/ с хаштаг #saynotoordinaryBG, като победителите изпращат своите координати (име и фамилия, адрес и телефон за връзка) на лично съобщение в Facebook страницата на Perrier (https://www.facebook.com/PerrierBG,) за да могат да получат наградите си от Организатора по куриер.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес на територията на България, чрез куриер до 12 (дванадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от лицето, спечелило наградата и след представяне на лична карта и подписване на приемо-предавателен протокол за получаването й. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградите се доставят на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Всеки участник има право да посочи, че не желае да предоставя данни за адрес за доставка, в този случай участникът може да получи наградата си лично в офис на A TEAM в гр. София на адрес  ул. Шандор Петьофи 56  ет.2 в удобно за него време от 9:00 до 17:00 ч. в работни дни. В този случай разходите за получаване на наградата (транспорт и други) са за сметка на участника.


Краен срок - 2 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара