Спечелете яка тениска или чанта с ретро дизайн от Pepsi


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.facebook.com/PepsiBulgaria/videos/2191020681128412



Запечатай спомен с Pepsi от 80те - днес!

Pepsi 80s wall те очаква! 😍 Открий я, снимай се пред нея и качи снимката в Instagram с #pepsi80s. Можеш да спечелиш супер яка тениска или чанта с оригинален ретро дизайн. 

Всеки участник може да участва само с един валиден Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие регистрацията им в Играта впоследствие.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети: https://www.facebook.com/PepsiBulgaria/ и да се запознае с Официалните правила на Играта

За да се включат в Играта, потребителите е нужно да изпълнят следните стъпки:
2.1. Да открият стената на Pepsi - “Pepsi 80s Wall”, да се снимат пред нея и да качат снимката в своя Instagram профил с хаштаг #pepsi80s

“Pepsi 80s Wall” се намира в центъра на гр. София, а за точното разположение потребителите ще получават допълнителни подсказки в последствие чрез публикации на Facebook страницата на Pepsi или в Instagram профила на Pepsi.

За да се включи в Играта, всеки участник трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ Играта, публикувайки съдържание от свое име по указания в т.2 начин.

Наградите в Играта са 20 (двадесет):

    10 тениски с ретро дизайн
    10 чанти (тип tote bag) с ретро дизайн

Печелившите в Играта ще бъдат 20 (двадесет) потребители.

Наградата ще бъде разпределена на томболен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условието за участие и са спазили настоящите Официални Правила. 

Томболата ще се състои след приключването на Играта. Резултатите от тегленето ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Pepsi Bulgaria и в Instagram профила на Pepsi до 24 часа, след като бъдат изтеглени.

В томболата ще бъдат изтеглени и резерви, в случай че някой от спечелилите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Печелившите ще бъдат обявени в специална публикация (пост) на Facebook страницата на Pepsi Bulgaria и в публикация (story) в Instagram профила на Pepsi Bulgaria на 20.08.2018г.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите чрез лично съобщение на страницата в срок от 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на победителя, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка). Организаторът няма ангажимент за изпращане на непотърсени награди.

Наградите ще бъдат доставени с куриер за сметка на Организатора до 30 работни дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия. Ако участникът не бъде открит 2 (два) пъти на посочените от него координати /адрес и телефон/ или не отговаря на някое от условията в Играта, участникът губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя. 

Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес. В тези случаи наградата се предоставя на друг участник в Играта, избран отново на томболен принцип чрез жребий.

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради прeдоставяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда и това решение не подлежи на допълнително обсъждане.


Краен срок - 19 август 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара