Old Town New Face - Участвай и спечели!


Краен срок - 15 септември 2018

Новото лице на Стария Пловдив е… твоето!

Включи се в селфи конкурса ни на тема „Новото лице на Стария Пловдив“ и твоята усмивка може да влезе в историята! От днес, та чак до 15 септември ще раздаваме по цели 4 награди седмично! Какво трябва да направиш:

1. Направи си селфи на фона на забележителност в Стария град.

2. Качи снимката с хаштаг #oldplovdivnewface.

3. Отбележи на снимката или тагни в описанието официалната ни страница @Празници на Стария град.

4. Бъди оригинален, свеж и страхотен, за да събереш най-много лайкове.

5. Грабни награда!

Участието в Играта се осъществява чрез публикуване на автопортретна снимка (селфи) направена чрез цифров апарат или мобилен телефон на фейсбук страницата на Празници на Стария град https://www.facebook.com/praznicinastariagrad/, съгласно общите условия, от регистриран фейсбук профил.

Публикувани автопортретни снимки, които не отговарят на общите условията ще бъдат считани за невалидни без допълнително уведомление и няма да участват в тегленето на наградите.

За печеливши ще бъдат определени на случаен принцип общо 20 от участниците, изпълнили условията за участие, описани в т. 2.1.

Всеки понеделник след старта на играта, печелившите участници ще бъдат оповестени публично фейсбук страницата на Организатора.

Всеки участник, обявен за печеливш в „Играта“, има право в срок до 30 календарни дни да получи от Организатора съответната награда на адрес: гр. Пловдив, ул. Константин Стоилов №. 50

Всеки понеделник до края на периода на „Играта” на фейсбук страницата на Празници на Стария град  ще се обявяват трима победители, чиито снимки са събрали най-много лайкове.

Печелившите участници могат да получат своята награда след изпращане на лично съобщение до фейсбук страницата на Празници на Стария град, предоставяйки своите три имена и мобилен телефон.

Участник, непотърсил своята награда срок от 10 (десет) работни дни от оповестяването му като печеливш, губи правото да я получи.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара