Спечелете барбекю награди от Jack Daniel’s


Играта е приключила!

Наградите са моментни и печелившите няма да бъдат обявявани онлайн.



КУПИ БУТИЛКА JACK DANIEL’S и виж дали печелиш барбекю награда

Ела в най-близкия магазин МЕТРО от 23 август до 05 септември и купи бутилка Jack Daniel’s от 0.7 л. или 1 л., Gentleman Jack 0.7 л. или Jack Daniel’s Single Barrel 0.7 л. Вземи веднага своята скреч карта и виж дали печелиш страхотни барбекю награди.

Снимките са с илюстративна цел. В промоцията могат да участват само лица, навършили 18 години. Пази фактурата за покупките. Ще ти трябва, за да ПОЛУЧИШ своята награда.

Промоцията е валидна при покупка на бутилка Jack Daniel’s от 0.7 л. или 1 л., Gentleman Jack 0.7 л. или Jack Daniel’s Single Barrel 0.7 л. Тегленето на награди и получаването им се извършва на Вход клиенти. Промоцията е валидна за дадения обект от 23 Август 2018 до 5 Септември 2018 или до изчерпване на количествата награди.

Обектът може да откаже предоставянето на награда, в случай че лицето не докаже, че има навършени 18 години. Получаването на награда не е гарантирано.

След маркиране и плащане на покупката на каса на съответния магазин Метро, Допустимият участник ще получи скреч карта на Вход Клиенти. Ако съответната скреч карта е печеливша, наградата посочена в картата може да бъде получена от печелившия Допустим участник срещу представяне на печелившата скреч карта и Фактура за извършената покупка на Вход клиенти в съответния магазин Метро. Предоставянето на скреч карта и/или награда е в зависимост от наличностите. При спечелване на награда, която не е налична в момента в съответния магазин Метро, служителят на Вход клиенти ще уведоми печелившия Допустим участник кога и по какъв начин може да получи наградата си.

Печелившите скреч карти ще съдържат съобщение показващо дали Допустимият участник, който я е изтеглил,  печели награда и каква награда. Наградите представляват рекламни материали свързани с промоцията (барбекю; дървени въглища за барбекю; стоманен мъг; карти за игра; прибори за барбекю; раница; очила). Връчването на наградите се осъществява единствено на Вход клиенти в магазини Метро, в момента на изтегляне на печеливша скреч карта, като не е допустимо предоставяне  на наградите по какъвто и да е друг начин (включително по пощата).

Краен срок - 5 септември 2018


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара