Спечелете дрон, смартфон и електрически скутер


Играта е приключила!

На невероятната камера на Huawei P20 ще се наслаждава Недко Михов от град Бургас. С електрически скутер по улиците на Пловдив ще се разхожда Иван Змиярски. А Тинка Даскалова ще може да прави страхотни панорамни видеа над Капана с дрон DJI MAVIC AIR. Честито на победителите!



Участвайте в играта за дрон, смартфон Huawei P20 или електрическа тротинетка. Влезте в Булбанк Мобайл и запазете ново търсене за плащане към някой от доставчиците за битови сметки. Автоматично ще започнете да получавате и известие при нова фактура.

Право на участие в Играта имат всички пълнолетни физически лица, регистрирани като клиенти на УниКредит Булбанк АД преди началото на стартиране на Играта, а именно преди 00:00 часа на 01.08.2018 г., които в периода на провеждане на Играта и при условията по-долу са извършили запаметяване на шаблон за дължима сметка към доставчик на битови услуги, с цел получаване на бъдещи нотификации относно дължими плащания, чрез използване на функционалностите на услугата Булбанк Мобайл.

Запаметяването на шаблон за сметка към доставчик на битови услуги може да се извършва чрез използване на всички възможни функционалности на услугата Булбанк Мобайл, без ограничения в начина на търсене на съответната сметка към доставчика на битова услуги.

Въвеждането на данни за търсене на сметка към доставчик на битови услуги, като например абонатен номер, дължима сметка, доставчик на съответната битова услуга, както и всякакви съпътстващи запаметяването на шаблон данни, е изцяло доброволно и е отговорност на съответното физическо лице, ползвател на услугата Булбанк Мобайл. Банката не носи отговорност в случай на претенции от страна на трети лица, във връзка с въведени данни за съответната битова сметка - абонатен номер, проверка за дължима битова/и сметки, запазване на шаблон/и за съответната сметка към доставчик на битова услуга, за съответните нотификации за дължима нова сметка при доставчика на битови услуги.

Участието в Играта е изцяло доброволно не е обвързано с покупката на банков продукт/услуга, както и с извършване на каквито и да е плащания чрез услугата Булбанк Мобайл, включително чрез извършването на плащане на дължима битова сметка към съответния доставчик на битови услуги. Извършването на плащания чрез услугата Булбанк Мобайл на клиенти на банката, не са част от условията за участие в Играта. В Играта участват единствено клиенти на Банката, регистрирани като клиенти на банката преди 00.00. часа на 01.08.2018г., които са извършили запаметяване на шаблон за битова сметка, с цел получаване на бъдещи нотификации, при доставчик на битови услуги чрез функционалностите на услугата Булбанк Мобайл на Банката.

Всеки запазен шаблон за проверка на битова сметка чрез функционалностите на услугата Булбанк Мобайл дава право на едно участие за съответния клиент в тегленето на наградите (2 запазени шаблона за проверка на сметка = 2 участия, 3 запазени шаблона = 3 участия и т. н.).

Организаторът ще предостави на спечелилите участници следните награди:
* Един дрон DJI MAVIC AIR;
* Един смартфон Huawei P20;
* Eдин електрически скутер SEGWAY.

Съгласно чл. 13 ал. 1, т. 21 и чл. 35 т. 2 на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), паричните награди, независимо от техния размер, и предметните печалби от игри на случайността, със стойност над 30,00 лева, са облагаем доход за физическото лице, което ги получава. Банката внася дължимия данък върху облагаемия доход, а на физическото лице се предоставя служебна бележка по образец за платения от Банката данък.

За физическото лице, спечелило парична или предметна печалба от Игра на случайността може да възникне задължение, да декларира като получен доход паричната награда или левовата равностойност на придобитата предметна печалба, както и внесения от Банката данък, с годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ, към която следва да се приложи издадената от Банката служебна бележка.

Имената на всички печеливши от Играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип в присъствието на нотариус на 10.10.2018 г.

Допълнително за всяка от трите награди ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и по 5 броя резервни печеливши-клиенти.

Всички печеливши ще бъдат уведомени за спечелените награди чрез изпращане на съобщение в приложението Булбанк Мобайл. След изпращане на съобщенията всеки печеливш ще получи и обаждане по телефон от представител на банката.

След получено изрично съгласие от страна на печелившите, удостоверено с приемо-предавателния протокол по Раздел 7, имената им или инициали от тях ще бъдат публикувани на корпоративния сайт на УниКредит Булбанк АД – www.unicreditbulbank.bg.

Наградите ще се изпращат на печелившите чрез куриер на вписания адрес в системата на УниКредит Булбанк АД или на адрес за получаване, изрично посочен от клиента при уведомяването му за наградата.


Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара