Спечелете всеки ден безплатно гориво от OMV и DizzyRider


Играта е приключила!

Печеливши: http://dizzyriders.bg/freerider/winners



Спечели безплатно гориво

От понеделник до петък, всеки ден трима късметлии печелят ваучер за горивата MaxxMotion на стойност 20 лв. Единственото, което трябва да направите е да участвате в играта ни! Победителите се обявяват в 17:30 на Facebook страницата на DizzyRiders.bg, както и малко преди 18 часа по Z-Rock – рок радиото на България!

Сподели любимия си мото маршрут

Голямото мото приключение на OMV и DizzyRiders.bg MaxxMotion Free Rider отново е тук! Влез на DizzyRiders.bg и сподели твоя любим еднодневен мото маршрут. Всеки ден трима печелят ваучер за OMV MaxxMotion на стойност 20 лева. Виж графика ни , къде ще е нашият моторист? Пали мотора и ела! Първите десет дошли на бензиностанцията печелят награда! Ще познаете нашия моторист по чисто новия му мотор Triumph Tiger и брандираната ми екипировка. OMV MaxxMotion Free Rider - едно гориво и едно спиращо дъха преживяване! Цялата кампания може да чуете и по рок радиото на България Z-Rock. Приятели, OMV България и DizzyRiders.bg обръщат внимание да шофираме внимателно и отговорно към другите участници в движението!

Брандирания моторист заедно със своя мотор (по-долу „Free Rider“)  ще посещава обектите на  ОMV България страната, където ще се среща с други мотористи и фенове, при срещите ще промотира горивото MaxxMotion, ще раздава награди, а през цялата кампания ще се насочва внимание към по-внимателно шофиране и зачитане на правилата за движение по пътищата.

В Кампанията могат да участват всички физически лица на възраст над 18 г., които посетят обекти на ОMV България спрямо графика за кампанията публикуван на www.dizzyriders.bg/freerider или се регистрират за участие съгласно посоченото по-долу. Право на участие в Кампанията нямат служители на Организатора и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). В случай че такова лице бъде изтеглено в жребий, то няма да се взема предвид и на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.

Участниците имат право да се включат в Кампанията и онлайн, като предложат еднодневен мото маршрут на уеб страницата www.dizzyriders.bg/freerider. При осъществяване на регистрацията участникът предоставя най-малко следните данни: адрес на електронна поща, две име и телефон за връзка. Участникът гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. С извършването на регистрация участникът декларира, че е запознат с настоящите правила на Кампанията, приема ги и се задължава да ги спазва.

Предложения за еднодневен мото маршрут могат да бъдат публикувани на  уеб страницата по всяко време на денонощието.

По време на Кампанията ще бъдат раздадени следните награди:

Всяка събота в периода 20.08.2018 - 15.09.2018 на обекти на OMV България, включени в графика, ще бъдат раздавани 20 броя ваучери за гориво MaxxMotion на стойност 20 лева. Всеки моторист може да спечели не повече от ЕДИН ваучер на ден.

Във Фейсбук страницата на DizzyRiders.bg ще бъде обявявана наградата от онлайн играта ПРЕДЛОЖИ МАРШРУТ, в която всяка делник 3-ма участника ще печелят ваучер за гориво Maxx Mоtion на стойност 20 лева. Всеки участник има право да участва само с ЕДИН маршрут на игрова седмица.

Печелившите участници в онлайн играта ще бъдат уведомени за спечелената награда на имейл адреса, посочен от тях при регистрацията за участие в Кампанията. Организаторът не носи отговорност, в случай на посочване на невалиден или грешен имейл адрес, както и при неполучаване на съобщението не по вина на Организатора.

Начинът и времето на получаване на наградата се уточняват допълнително между служител на Оргазниатора и печелившия участник.

Наградата не може да бъде заменена за паричната й или каквато и да е друга равностойност.



Краен срок - 15 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара