Довърши историята и спечели куфар за пътувания


Играта е приключила!

Печеливш: Desislava Vladimirova



🔺ИГРА🔺
Хей, следиш ли моя дневник? Сега самият ти можеш да продължиш историята! Реши дали ще ме върнеш при моя собственик или ще продължа да обикалям света. Където и да ме пратиш и каквото пожелаеш, това ще ми се случи, просто бъди креативен, защото най-добрата история ще ме доведе при теб. А какво се случи досега?

За да участваш, напиши твоето предложение като коментар под поста. На 29.08.2018 г. ще обявим печелившия, който ще ме грабне (точно мен, червеният куфар), и като допълнителна награда ще публикуваме историята му в пост тук и на страницата на Групама в моя дневник.

В кампания „Дневникът на Червения Куфар“ може да участва физическо лице, което:
• посети Facebook страницата на Groupama Bulgaria (https://www.facebook.com/groupamabulgaria/) през периода от 21.08.2018 г. до 28.08.2018 г. включително,
• съгласи сe с условията на играта и
• публикува 1 /една/ история, която да отговаря на поставеното условие. Участниците трябва да бъдат български граждани или пребиваващи в България физически лица и да не са служители на „ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ“ ЕАД или свързани с тях лица.

За да участва в играта за спечелване на награда от кампания „Дневникът на Червения Куфар“ всяко заинтересовано лице трябва да премине през следните стъпки:
• Да посети страницата на Groupama Bulgaria (https://www.facebook.com/groupamabulgaria/) в периода 21.08.2018 г. до 28.08.2018 г. включително.
• Да публикува кратка история, като отговор под поста озаглавен „Игра“, публикуван на дата 21.08.2018 г.
• Историята трябва да:
- бъде 1 параграф;
- е логически обвързана с историята на Червения Куфар, публикувана на уеб сайта на Groupama Bulgaria (https://www.groupama.bg/bg/blog/dnevnikat-na- chervenia-kufar)
- не повтаря история или копира вече публикуван коментар от друг участник
- не съдържа лични нападки, провокации, неподходящо, нецензурно, грубо, противозаконно или друго съдържание в разрез с Официалните правила за Facebook страницата на Groupama (https://www.facebook.com/pg/groupamabulgaria/notes/?ref=page_internal )

Участниците, които не са спазили горепосочените изисквания, ще бъдат дисквалифицирани.

След приключване на Кампанията, ще бъде раздадена 1 (една) награда, на стойност 207.60 лева, под формата на червен куфар.

Печелившият участник ще бъде определен след изтегляне на печелившото име на случаен принцип на 29.08.2018 г., чрез специален софтуер. Името на печелившия участник ще бъде обявено в специално създаден пост, публикуван до края на работния ден на Facebook страницата - https://www.facebook.com/groupamabulgaria/.

Всеки участник може да регистрира само едно участие в играта, като участие повече от един път не валидира по - голяма възможност за спечелване на награда. Един участник може да спечели само 1 бр. награда. Организаторът ще уведоми спечелилия на лично съобщение във Facebook профила му. След уведомяване на печелившия, съгласно описаните условия, спечелилият награда е длъжен в срок до 15 (петнадесет) работни дни от уведомяването му да потвърди желанието си да се възползва от наградата с обратен отговор на полученото съобщение, като предостави информация за контакт (трите имена и актуален телефон за обратна връзка) според изпратените към него инструкции. Наградата ще се връчва в офиса на Организатора, находящ се на адрес – гр. София, бул.“Цариградско шосе“ No 47А, бл. В, ет. 3 или ще се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.

Краен срок - 28 август 2018


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара