Сподели дестинацията, спечели екшън камера


Играта е приключила!

Печеливши:
Даниела Тодорова Йорданова
Teodora Dryankova
Vesy Georgieva
Vania Marutsova
И. Варсано
Юлия Димитрова
Georgi Vasilev
Ирето Иванчева
Цветелина Атанасова
Илияна Димова



Знаем, че това лято отново ще поемеш на път. Към новите локации, непознати дестинации и най-накрая! – онова магично място, за което мечтаеш още от тийнейджър. Ние също ще използваме лятото, за да пътуваме – до скътани плажове и красиви скали, до язовири, в които слънцето се къпе позлатено и пещери, където времето е забравило, че съществува. И понеже искаме да споделим своите идеи за пътешествия, това лято ще ти предложим 10 дестинации в България, които да направят времето ти до есента незабравимо. Освен това – ще можеш да спечелиш и награди.

10 екшън камери YI, предоставени от магазини Basecamp, ще бъдат подарени на десетима късметлии между 18 юли и 26 септември в играта “Сподели дестинацията”, организирана от 360mag.bg, съвместно с Петрол.

Какво трябва да направиш, за да спечелиш камера?

    Влез във Фейсбук страницата на Петрол или на 360mag.bg/petrol
    Сподели на личната си стена във Фейсбук статията от 360mag.bg, представяща седмичната дестинация за пътуване
    Отбележи приятел, с когото би желал да посетиш дестинацията
    Добави #destinaciavakanciа и #petrol в поста си

Кога да очакваш дестинациите?

Всяка сряда, от 18 юли до 19 септември. Ще публикуваме по една статия на седмица, представяща една дестинация в България. За всяка дестинация, пък ще даваме по две предложения за прекарване на времето – едното приключенско, а другото – за почивка. Със споделяне на седмичната дестинация по гореописания начин си осигуряваш участие в томбола за спечелване на екшън камера YI.

Как ще определяме победителите?

На случаен принцип, чрез томбола, всяка сряда преди публикуването на новата дестинация. Ще бъде изтеглян по един седмичен късметлия. В томболата за седмицата влизат имената на всички, които са споделили дестинацията от предходната седмица. (Пример: за спечелване на камера на 25-и юли участват всички, споделили дестинацията, публикувана на 18-и юли; за спечелване на камера на 1-ви август участват всички, споделили дестинацията, публикувана на 25-и юли и т.н.). Късметлията, който ще спечели последната камера, ще бъде изтеглен на 26-и септември.


Краен срок - 26 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара