Спечелете 15 раници за 15-ти септември от Марсианци


Играта е приключила!

Печеливши:





Своите Марсиански витамини снимай ти и свежа раница от нас си спечели!

Включете се в играта "15 раници за 15-ти септември" като споделите в коментар под поста снимка на своите любими витамини Марсианци.

Играта се организира във Facebook профила на Организатора, намиращ се на адрес: https://www.facebook.com/marsianci.bg/

За да се включи участник в Играта е необходимо да снима витамините Марсианци на своето дете и да ги публикува като коментар под публикацията със самата игра.  В кампанията участват всички видове витамини и минерали Марсианци.

Всички печеливши ще се обявят със специална публикация във Facebook страницата на Организатора на адрес: https://www.facebook.com/marsianci.bg/ на 27.08.2018г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите Официални правила на Играта не е спазено или при установяване на опити за манипулиране на Играта.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на лично съобщение от печелившите участници във Facebook страницата на Организатора на https://www.facebook.com/marsianci.bg/ следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.


Краен срок - 26 август 2018

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара